"Zvijer" spremna za pojas!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.11.2015 11:01h Autor:

Tomislav Spahović

Najpopularniji bosanski borac Tomislav Spahović spreman je za napad na FFC-ovu titulu ovog petka u Rijeci. "Zvijer" nas uoči eventa još jednom podsjeća da je u vrhunskoj i impresivnoj fizičkoj formii i njegov protivnik Prachnio neće imati laganu večer.

FFC 21 održava se u novoj dvorani u riječkom Zametu, ovog petka, 27. studenog, s početkom u 19:30. Na rasporedu su čak tri borbe za naslov, a ona možda i najiščekivanija je borba Spahovića i Prachnia za inicijalni pojas u poluteškoj kategoriji, najbogatijoj FFC-ovoj diviziji.

Spahović je na jučer održanoj pressici rekao kako će u petak dokazati svima da nije samo hrpa mišića, već da je uz fizičku spremu i bombe u rukama spreman i izdržati naporni tempo jedne MMA borbe za naslov. Danas je još na rasporedu vaganje u 16 sati i onda možemo početi polako odbrojavati sate do spektakla u Zametu.

Ako će Tomo imati dobar nastup kao što dobro i izgleda, onda se svi borci u diviziji, pa čak i Igor Pokrajac trebaju zabrinuti za svoju budućnost u FFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI