Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zvijer Sapp stiže u Beograd pojesti Panajotovića! (VIDEO) | Fight Site

Zvijer Sapp stiže u Beograd pojesti Panajotovića! (VIDEO)

Vijesti iz regije 24.08.2012 12:11h Autor:

Panajotović VS Sapp

U Beogradu se za idući mjesec priprema jedva veća borilačka priredba na kojoj će se u glavnom meču večeri u ringu naći Dušan Panajotović i Bob Sapp, dok ostatak borbi trenutno nije poznat.

Hrvatska je već dva puta imala priliku "uživati" u nastupu nekad sjajnog Boba Sappa, ove godine nastupio je i u Sloveniji, a svoju turneju po državama bivše Jugoslavije nastavlja u susjednoj Srbiji.

Još je ranije neslužbeno najavljen njegogov dolazak u Beograd, nagađalo se da bi mu protivnik mogao biti Miodrag Petković, no on je u razgovoru za Fight Site takvu informaciju upravo jučer demantirao, da bi se nedugo nakon toga otkrilo tko će u ring protiv Sappa. MMA Magazin objavio je da se radi o ne odveć poznatom Dušanu Panajotoviću.

Meč će se održati 15. rujna u dvorani Pionir, ali još uvijek nije poznato tko bi se osim njih dvoje trebao boriti na toj priredbi. Navodno postoji izgledna opcija da nastupi i barem jedan hrvatski borac te večeri u glavnom gradu Srbije.

Bob Sapp se i za ovaj meč potrudio odraditi svoj sad već uobičajeni nastup, pa je objavljena njegova snimka kako "jede" najnovijeg protivnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI