Zovko: Vijest je izmišljena, nikakvi pregovori se ne vode o meču Cro Cop VS Manhoef!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.04.2013 20:44h Autor:

Orsat Zovko

Hrvatska borilačka javnost u četvrtak navečer ostala je prilično iznenađena nakon što je na jednom borilačkom portalu objavljena informacija kako se navodno vode pregovori oko održavanja borbe po MMA pravilima između Mirka Filipovića i Melvina Manhoefa.

Korejski MMA portal CorMMA.com, a neprovjerenu informaciju je zatim i prenio hrvatski ProFightStore, objavio je izjavu predsjednika Road FC organizacije. "Vrlo smo blizu dogovora borbe Cro Cop – Manhoef za naš sljedeći event", navodno je izjavio Jung Mun Hong.

Fight Site je kontaktirao menadžera Mirka Filipovića kako bismo provjerili točnost te vijesti te nam je Orsat Zovko u potpunost demantirao da se vode ikakvi pregovori o nastupu Cro Copa u spomenutoj organizaciji.

"U cijeloj toj priči nema ni najmanje istine, nikad nikakve pregovore nismo vodili s Road FC-om oko održavanja borbe između Cro Copa i Manhoefa. Radi se o potpunoj izmišljotini, pokušavaju privući pažnju medija preko imena poznatih boraca. Prije dva dana bio sam i u kontaktu s Manhoefom te sam siguran kako ni on nije sudjelovao u bilo kakvim pregovorima o borbi koja se spominje u ovom slučaju", izjavio je za Fight Site Orsat Zovko, koji je proteklih dana u potpunosti zaokupljen organizacijom skorašnjeg borilačkog spektakla u Splitu.

Podsjetimo, Final Fight 3 u Veliku dvoranu Gripe dovest će neke od najboljih boraca svjetske K-1 scene, a novost su i borbe po MMA Pride pravilima. U glavnom meču večeri susrest će se ponajbolji hrvatski K-1 teškaš Igor Jurković i iznimno opasni Rumunj Raul Catinas.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI