Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zovko: Učinit ćemo sve da ne mijenjamo raspored, treba pričekati terapiju! | Fight Site

Zovko: Učinit ćemo sve da ne mijenjamo raspored, treba pričekati terapiju!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.09.2013 11:46h Autor:

Photo by Fight Channel (Ivana Kaurloto)

Nakon što je u javnost izašla informacija da je Dževad Poturak samo dva tjedna prije svog oproštajnog meča na FFC-u 07 povrijedio rame i da vrlo vjerojatno neće moći nastupiti pred svojom publikom u Sarajevu, kontaktirali smo prvog čovjeka promocije Orsata Zovka. 

Zovko je očekivano u šoku, no odbija donositi konačne zaključke prije nego što Poturak obavi još jedan liječnički pregled…

"Sinoć sam saznao za informaciju. Dževad me  zvao u trenutku kada je bio kod doktora. Treba pričekati 24 sata da bi vidjeli imali i terapija smisla ili ne, odnosno da li je bilo pozitivnog pomaka. Danas popodne ću znati puno više i imat ću sve informacije. Naravno, ovo je katastrofalna vijest za nas u svakom slučaju", poručuje Zovko i dodaje:

"Ovakve stvari nisu ugodne jer su pripreme za Sarajevo već završene, a u njih je uloženo puno novca i truda. Kampanja je krenula i sve je spremno, baš od sutra su se na OBN-u trebali početi vrtiti najavni spotovi i zakupljen je prostor za jumbo plakate i ostalo. Prije par dana je snimljena posebna emisija koje se trebala emitirati par dana prije eventa na OBN-u, a gostovali su svi najbolji BH borci koji sudjeluju na Final Fightu. Ovo je i najbolje prodavan event u pretprodaji do sada. 15 dana prije same priredbe smo prodali više od 2000 karata što nam nikada prije tako rano nije uspjelo."

Slične probleme s otkazima boraca u posljednji trenutak FFC je imao i u proljeće, no ovaj put je situacija ipak puno dramatičnija jer se čitava priredba u Sarajevu vrti oko Poturka. Nedavno je otpao i Spahović koji se u kratko vrijeme promovirao u veliku BiH MMA zvijezdu.

"Da, prije desetak dana se ozlijedio i Spahović što smo uspjeli nekako pokrpati iako mi je zbog toga bilo posebno žao. Meč Spahovića i Browarskog je trebao biti co-main event večeri i meni osobno jedan od najzanimljivijih dvoboja priredbe", odgovara Zovko.

Je li ovime ugroženo i održavanje FFC-a u Sarajevu?

"Učinit ćemo sve da ne mijenjamo raspored priredbi iako je ovo trebao biti Dževadov oproštajni meč i njegov posljednji nastup pred vlastitom publikom. Ne znam je li održavanje priredbe u Sarajevu bez Dževada sada ima smisla jer većina onih koji su kupili karte i koji su htjeli doći na FFC žele vidjeti Poturka. Kada popodne odradi novi pregled kod liječnika znat ću mnogo više i tada ćemo moći donijeti konačni zaključak", kaže čelnik FFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI