Zovko se sastao sa Stanislavom Nedkovom: "Nastavljamo dijalog, sastanak je bio konstruktivan!"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.05.2015 12:48h Autor:

Orsat Zovko i Stanislav Nedkov

Nakon održane press konferencije u Sofiji, vodstvo FFC-a na čelu s gospodinom Zovkom, kako saznaje Fight Site, se sastalo s predsjednicima kick boksing, odnosno MMA federacija Bugarske, gospodinom Dimitrom Angelovom i gospodinom Stanislavom Nedkovom.

> Press konferencija u Sofiji – Orsat Zovko objasnio razloge otkazivanja eventa i zahvalio fanovima!

Na sastanku je razgovarano o problemima zbog kojih je došlo do otkazivanja FFC-a u Sofiji koji smo ovaj petak trebali pratiti iz Universiada Hall dvorane, kao i rješavanju istih u službi buduće suradnje.

U razgovoru za Fight Site, gospodin Zovko nam je otkrio sadržaj sastanka koji je trajao otprilike sat vremena.

"Prije odlaska iz Sofije, našli s predsjednikom Kick boksing saveza Bugarske gospodinom Angelovim i predsjednikom MMA Federacije, gospodinom Stanislavom Nedkovom. Da ne ponavljamo sve što se izdogađalo i što sam već rekao na jučerašnjoj press konferenciji koju smo održali, reći ću samo o čemu konstruktivnom smo pričali. Složili smo se da je u obostranom interesu da valja nastaviti dijalog i suradnju koji bi trebali odvesti do održavanja priredbe. Dogovorili smo tehničke detalje koji trebaju biti zadovoljeni prema oba Saveza. Tu mislim na svu papirologiju i ostale tehnikalije. U najkraćem roku, što znači u idućih par tjedana, dogovor je da se nastave razgovori i da se riješe otvorena pitanja. Načelno bi se priredba u Sofiji trebala održati 4. prosinca i to uz potporu oba Saveza", rekao je Zovko.

Predsjednik FFC-a je zadovoljan te  zaključuje:

"Mislim da idemo u dobrom smijer i da je ovo dobra odluka. U prvom redu će najveću korist od suradnje i održavanja eventa u Bugarskoj imati bugarski boirci i bugarska publika koja će vidjeti svjetski spektakl u Sofiji."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI