Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zovko: Prije meča sam molio Cro Copa da ne unakazi Suzukawu! | Fight Site

Zovko: Prije meča sam molio Cro Copa da ne unakazi Suzukawu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.01.2013 19:47h Autor:

Dana White i Orsat Zovko

Mirko Filipović posljednjeg dana 2012. godine u svojoj "drugoj" domovini ubilježio je jednu od najlakših pobjedi u svojoj cjelokupnoj karijeri, a to mu je ujedno i prvo slavlje koje je ostvario polugom na ruci.

Gotovo svi su i očekivali da će najbolji hrvatski borac do svoje prve pobjede nakon malo dulje pauze s MMA mečevima stići bez ikakvog problema, ali praktički svi oni su računali da će se raditi o tehničkom ili klasičnom nokautu. Nema nikakve sumnje da je Cro Cop mogao iskoristiti svoju nadmoć u stojci, pa možda i oprobati svoj legendarni lijevi high kick.

No, da bude ipak nešto umjereniji prema japanskoj sumo legendi Mirka je zamolio i vlastiti menadžer Orsat Zovko. "S Mirkom sam se prije meča dogovorio da ga nikako ne unakazi laktovima po glavi ili slično, na što je rekao OK. Ipak je Suzukawa njihova sumo legenda. No, kad mu je namjerno zabio prste u oči, požalio sam što sam to kazao Mirku. Na kraju je vrlo brzo završio meč polugom, što je ispalo savršeno", rekao je Orsat u razgovoru za tportal.

Kad će idući put Cro Cop u ring ili kavez još uvijek nije poznato, a sredinom siječnja moglo bi napokon biti i poznato hoće li se i kada održati završni turnir K-1 World Grand Prixa. Iz više izvora je stigla informacija da će to biti tijekom veljače, no do našeg borca takva informacija još uvijek nije stigla, barem ne ona službene naravi.

"Sve radimo planski i dobra je vijest što je nakon loše 2011. Mirko sjajno odradio 2012. godinu. U 2013. Mirka čekaju jači mečevi nego prošle godine i očekujemo minimalno četiri pobjede. Vidjet ćemo što će se sve dogoditi, a treba imati i malo sreće. Čekamo još što će biti s K-1, cilj je to osvojiti, ali više ćemo znati za desetak dana jer još moramo odraditi neke sastanke s vlasnikom K-1", dodao je Cro Copov menadžer na temu daljnje karijere.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI