Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zovko: Cro Cop niti ne razmišlja o UFC-u! | Fight Site

Zovko: Cro Cop niti ne razmišlja o UFC-u!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.09.2013 16:44h Autor:

Orsat Zovko i Ruslan Sulejmanov

Nakon što su na jednom hrvatskom portalu objavljene glasine koje su potekle sa The Sunday Morning Rumor Milla (Middle Easy), a tiču se povratka Mirka Filipovića u UFC, kontaktirali smo  Cro Copovog menadžera gospodina Orsata Zovka. On nam je u kratkom razgovoru potpuno demantirao spomenutu priču. Prema njegovim riječima, Filipović uopće ne razmišlja u ovom trenutku o ničemu u karijeri osim o meču protiv Aleksandera Emelianenka.

"Mirko je potpuno koncentriran na predstojeći dvoboj što se, vjerujem, moglo i vidjeti po putu u Moskvu gdje smo dva dana odrađivali medijske i druge obveze vezane uz dvoboj protiv Emelianenka. U ovom momentu slažemo kompletan plan za idućih godinu dana i pregovaramo s dvije top svjetske organizacije. Mogu potvrditi da ama baš nikakvih razgovora i kontakta s UFC-om i Joeom Silvom nije bilo. Da je to istina, u svakom slučaju bi to vrlo rado potvrdili. Kada budu konkretizirani detalji oko Mirkovih mečeva za iduću godinu, mi ćemo to sigurno prvi objaviti", objašnjava Zovko.

Zamolili smo ga za kratki raport puta u Moskvu?

"U Rusiji smo primljeni na najvećoj svjetskoj razini i privatno i poslovno. Ruslan Sulejmanov, vlasnik Legend promocije, i njegovi partneri su odradili to zaista svjetski. Ovim putem im se još jednom zahvaljujemo. Nakon što su bili moji gosti u Zagrebu na Finalu K-1 WGP Finalu, sada smo uspostavili još bolji i jači privatni i poslovni kontakt. U budućnosti ćemo sigurno još bolje surađivati na svim poljima", poručuje vlasnik Fight Channela.

Kako vas se dojmio Aleksander Emelianenko s kojim ste se susreli na press konferenciji?

"Aleksander se doima čvrsto i jako, ali bez lažne skromnosti, smatram da je Cro Cop u ovom trenutku u odličnoj formi i da je veliki favorit. Mirko je to pokazao i na otvorenom treningu. Mislim da su svi bili iznenađeni njegovom eksplozivnošću, brzinom i ručnim tehnikama. Sada su one na zavidnoj razini, kao u najboljim danima."

S vama je putovao i bivši svjetski boksački prvak Stipe Drviš koji je i zaslužan za pozitivan pomak u Cro Copovoj formi?

"Definitivno da je Stipe unio puno mirnoće i svog iskustva u Mirkove pripreme. Detalje koje je Cro Cop imao u prošlosti, Stipe ih je sada vratio na površinu. Izvukao je neke stvari koje su u Mirkovim nastupima malo pale u drugi plan. Sada su ponovno tu i to je odlična vijest."

Jeste li se susreli s Fedorom Emelianenkom i je li bilo govora o eventualnom revanšu koji bi promocija poput Legenda sigurno mogla isfinancirati?

"Nije bilo Fedora, ali je bilo puno razgovora o Mirku i Fedoru i njihovom prvom meču. Revanš je zanimljiva stvar, ali iskreno to je vrlo daleko od realnosti. Mislim da Fedora nikakva cifra sigurno neće vratiti natrag u ring. On je odlučio otići u penziju i to treba poštovati."

Promocija Legend je impresionirala već prvim eventom, a očito će isto biti i s drugim… S obzirom da nema priredbe u svijetu na kojoj niste osobno bili, kako bi ste rangirali posao koji su do sada napravili?

"Nakon samog prvog eventa rangirao bi ih u sam svjetski vrh. Ruslan mi je rekao da su u Zagrebu bili ne samo kao gosti, nego su došli vidjeti kako izgleda jedan svjetski event. Mislim da su to gradivo ekspresno naučili i unaprijedili. Ovo što rade su 'Ratovi zvijezda'. Volio bih imati dio tog budžeta da se mogu poigrati samo s jednom epizodom. Već sam i službeno rekao na press konferenciji da ima skidam kapu i da je to jedan od najboljih evenata koji sam vidio u zadnje vrijeme", zaključuje Zovko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI