Zovko: Borce koje vidite pored mene gledat ćete opet na Final Fightu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.04.2013 15:06h Autor:

FFC 3 konferencija za medije

Borilački fanovi u Hrvatskoj napokon su dobili borilačku organizaciju svjetske razine, moglo se to vidjeti po produkciji i kvaliteti mečeva na prvom ovogodišnjem eventu Final Fight Championshipa u Splitu, a već je najavljen novi event u Zadru.

Nakon održanih mečeva Final Fighta 3 u Velikoj dvorani Gripe glavni akteri obratili su se ukratko predstavnicima medija.

"Bila je teška borba, Catinas je izvrstan protivnik. Nekoliko tjedana prije priredbe sam ozlijedio šaku, ali niti jednog trenutka nisam razmišljao o otkazivanju. Zahvaljujem se gospodinu Orsatu Zovku jer me pozvao", rekao je Igor Jurković koji je u prvom ovogodišnjem nastupu stigao do velike pobjede nad opasnim Rumunjem Raulom Catinasom, koji je vrlo kratko prokomentirao odrađeni meč. "Izvrsna priredba i odlična borba protiv Igora", dodao je Raul.

Jedna od najvećih zvijezda eventa bio je i sjajni Ukrajinac Pavel Zhuravlev, koji je bez većih problema svladao talijanskog protivnika Lucu Pantu. "Drago mi je da sam ponovo u Hrvatskoj nakon K-1 WGP finala. Čestitke organizatorima na izvrsnoj priredbi, nadam se da su gledatelji uživali", izjavio je Pavel.

Nema nikakve sumnje da je najveće iznenađenje eventa Tomislav Spahović iz susjedne Bosne i Hercegovine koji je unatoč ulozi autsajdera stigao do velike pobjede nad favoriziranim Christianom Golčićem. "Nitko od mene nije očekivao ovakav nastup, znam da sam mnoge iznenadio. Golčića sam napao njegovim oružjem. Nadam se da će mi gospodin Zovko dati priliku da nastupim na još nekom od izdanja FFC-a", otkrio je Spahović svoju želju.

Novinarima se obratio i čelni čovjek Final Fighta. "Vjerujemo da je publika uživala i da smo opravdali očekivanja. Već sad mogu garantirati da će ovi borci koje vidite ovdje nastupati i na nekim od narednih FFC evenata", rekao je Orsat Zovko.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI