Zlatko Kumrić zlatni u Poljskoj!

Vijesti iz regije 20.05.2014 10:52h Autor:

Zlatko Kumrić

Na Europskom juniorskom kupu koji se održao u Rumunjskoj, Zlatko Kumrić osvojio je zlatno odličje, dok je na kadetskom Europskom kupu u Poljskoj Tihea Toplovec osvojila broncu. Tina Radić također je završila na postolju u Rumunjskoj.

Zlatko Kumrić, povratnik na strunjaču nakon dužeg izbivanja vratio se na put na kojem je i stao. U finalu kategorije -100 kg pobijedio je Nizozemca Biku Vosa. Na putu do finala bio je bolji od Luce Kunszabo iz Rumunjske, Adama Rudinszyskog iz Mađarske te još jednog Nizozemca Sjorsa Riddersme. Nakon odličnih nastupa u 2013., uoči Europskog i Svjetskog juniorskog prvenstvo u Sarajevu i Ljubljani, Kumrić je doktor zabranio daljnje treniranje zbog upale srčane ovojnice. Bolji povratak od zlatne medalje, jednostavno si nije mogao zamisliti.

U kategoriji preko 78 kg Tina Radić osvojila je brončanu medalju s dvije pobjede i dva poraza. Bolja je bila od dvije Rumunjke Alexandre Mazilu i Victorie Finta, dok je poraz upisala protiv Andree Paneu iz Rumunjske te Ruskinje Anzhele Gasparyan (RUS).

U Bielsko Biali u Poljskoj, Tihea Toplovec osvojila je brončanu medalju pobjedom nad Nataliom Maluikovom iz Rusije u kategoriji -52kg. Uz borbu za broncu, Toplovec je tijekom dana imala još pet borbi.

ECup U21 Deva (ROU): Ana Kokeza (-63kg 7. mjesto), Dominik Družeta (-81kg 7.mjesto)

ECup U18 Bielsko Biala (POL): Dora Bortas (-48kg 7.mjesto), Karla Prodan (-70kg 7mjesto), Jere Živković Bokurina (-90kg 7.mjesto).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI