Zlatičanin po drugi put ostao bez protivnika za WBC-ov naslov: “Zašto su uplašeni?”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.06.2016 09:35h Autor:

Dejan Zlatičanin (Facebook)

Dejan Zlatičanin ponovno je ostao bez protivnika za meč koji bi mu mogao donijeti naslov WBC prvaka u lakoj kategoriji. Ovoga puta nastup protiv najboljeg crnogorskog boksača je otkazao Talijan Emiliano Marsili.

Njih su se dvojica trebali boriti na priredbi koja nas očekuje 11. lipnja, a kako stvari stoje trenutno se radi na pronalaženju novog protivnika za Zlatičanina. Kao jedan od glavnih kandidata spominje se Edner Cherry (34-7-2, 19 KOs) koji se trenutno priprema za meč s Lydellom Rhodesom, no isti bi mogao vrlo lako zamijeniti ovim, puno privlačnijim dvobojem.

“Njegovi ljudi su nazvali u nedjelju kako bi se nešto raspitali za hotel, a potom u utorak ujutro vidim email od njegovog liječnika, proslijeđen i WBC-u, u kojem piše da ima želučane probleme i groznicu, te da se ne može boriti”, izjavio je Lou DiBella, Zlatičaninov promotor.

Crnogorac je naravno razočaran ovakvim raspletom. Podsjetimo, prije Marsilija, meč mu je otkazao prvak Jorge Linares kojemu je zbog odsustva kasnije oduzet pojas.

“Ne znam zašto se ovo događa. Zašto su uplašeni? Pa nemam topove u rukama za vrijeme borbe, samo rukavice”, kratko je prokomentirao Zlatičanin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI