Zelg: Uehara je favorit, ali svejedno ga čeka nokaut!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.06.2014 13:15h Autor:

Uehara VS Galešić

Jedan od rijetkih boraca s našeg područja koji se može pohvaliti s više nastupa u kolijevki borilačke scene, Japanu, uskoro se vraća u zemlju izlazećeg sunca, ali ovog puta nije u pitanju nastup po MMA pravilima, kao što smo ga već naviknuli gledati. Zelga Galešića sredinom srpnja očekuje prvi profesionalni nastup po K1 pravilima.

Iako je najavio krajem 2013. godine nakon poraza od Ricca Rodrigueza kraj karijere, Zelg se ipak predomislio te prihvatio zanimljiv izazov koji su mu ponudili čelnici Rise organizacije na njihovom jubilarnom stotom eventu.

Zelg će 12. srpnja nastupiti protiv iskusnog Makota Uehare, a svoja očekivanja otkrio je u kratkom razgovoru za portal scena.hr.

"Želio bih pružiti što bolju borbu. Meni je to ipak prvi profi nastup u K1, dok ih on broji 40-ak. Isto tako je broj 12 na Gloryjevoj ljestvici što bi ga trebalo staviti kao favorita. No, ipak kad sve to zbrojimo vjerujem da ću ga nokautirati", rekao je Zelg.

"Ne pripremam nikakvu posebnu taktiku za Ueharu, pokušat ću nametnuti svoj stil borbe od početka pa ćemo vidjeti gdje će me to odvesti", dodao je pulski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI