Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zelg: Rodriguez će sutra pjevati pjesmice u sauni, a ja sam super! | Fight Site

Zelg: Rodriguez će sutra pjevati pjesmice u sauni, a ja sam super!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.10.2013 14:38h Autor:

FFC 8 konferencija za medije (foto: I. Kaurloto/FC)

U Forumu Zagreb s početkom u 14 sati u srijedu je održana konferencija za medije povodom pravog borilačkog spektakla koji je na rasporedu ovog petka u zagrebačkoj Areni.

Pred novinare su izašli predsjednik FFC-a Orsat Zovko te borci Zelg Galešić, Ricco Rodriguez, Mladen Brestovac, Ivica Trušček i Francisco Barrio.

"Izuzetno mi je drago da smo uspjeli okupiti ovako elitne borce. Svi ste vidjeli da rastemo iz eventa u event, a ovo je definitivno najjača FFC-ova priredba do sada. Čak nekoliko mečeva moglo bi ovog puta konkurirati za glavnu borbu večeri", rekao je Zovko na početku.

Ricco u ovu borbu ulazi s dva poraza iza sebe, ali ista je situacija i kod njegovog suparnika Zelga. "Dva poraza u posljednjim nastupima mene su zapravo samo motivirali da ovog puta treniram još jače i budem što spremniji za meč u Zagrebu. Iza Zelga su isto dva poraza, tako da sam uvjeren da gledatelje čeka odličan meč, oboje smo gladni pobjede", izjavio je nekadašnji UFC-ov prvak u teškoj kategoriji.

Ovo je meč dogovoren u "catch weightu" do 95 kilograma. "Ja sam što se tiče kila u odličnoj situaciji, već sad sam spreman za vaganje, dok kod Rodrigueza ipak to nije slučaj. On će sutra prije vage morati pjevati pjesmice u sauni, a ja se osjećam odlično."

Čelni čovjek FFC-a još se jednom osvrnuo i na novi format eventa. "Naša želja bila je gledateljima prirediti praktički dva odlična eventa u jednoj večeri. Mislim da smo to i uspjeli, u Areni će se održati sjajne borbe i na FFC-u i na FFC Challengeru. Ove godine tek postavljamo neke stvari, pratimo reakcije, dobili smo brojne zanimljive i korisne savjete i prijedloge, a uskoro ćemo predstaviti cijeli koncept za 2014. godinu", otkrio je Zovko.

Uskoro možete očekivati objavu foto-galeriju s konferencije za medije, kao i kompletnu video snimku.

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI