Zelg potpuno odlučan: Pobijedit ću Vassella i uzeti titulu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 31.01.2013 09:10h Autor:

Zelg VS Vassell

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca, Zelg Galešić, za nekoliko dana naći će se opet u kavezu u Engleskoj, a protivnik će mu biti nimalo bezazleni Linton Vassell.

Njih dvoje na eventu UCMMA 32 borit će se za pojas prvaka u poluteškoj kategoriji, a Zelg je završni dio svojih priprema odradio u Londonu gdje je trenirao i s nekim UFC-ovim borcima.

U razgovoru za portal CroatianSports.com osvrnuo se na svoju iduću borbu. Upitan kako vidi ishod meča protiv Vassella, Zelg nije ni najmanje dvojio… "Borba će završiti mojom pobjedom i uzimanjem pojasa prvaka."

"Vassell je velik i dobar je hrvač, ali sam naporno radio na svojoj izdržljivosti i obrani od rušenja. Svoju prednost vidim u tome što sam brži."

Meč se održava u Engleskoj, a upravo je u toj državi Zelg postigao svoj najveći uspjeh karijere. "Pojas prvaka Cage Ragea i treće mjesto na Pride Grand Prixu su mi najveći uspjesi. Upravo zato imam odlična sjećanja na Japan, tamo sam se uvijek sjajno proveo, ali ništa manje draga mi nije ni Engleska koju smatram svojim drugim domom", otkrio je Zelg.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI