Zelg: Ne znam ni sam kako, ali preživio sam sparinge u Londonu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.01.2013 08:17h Autor:

Galešić VS Vassell

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca, Zelg Galešić, već se neko vrijeme priprema za svoj idući meč koji ga početkom veljače očekuje u Engleskoj.

Tamo će se nakon dugo vremena ponovno boriti, što je mnoge razveselilo jer Zelg je prilično veliko ime u toj državi zahvaljujući sjajnim uspjesima u nekad popularnoj MMA organizaciji Cage Rage, čiji je bio i prvak.

Za meč protiv Vassella priprema se u svom klubu London Shootfightersu gdje ima priliku trenirati s nekim UFC-ovim imenima, pa je nedavno tako na YouTubeu objavljena i snimka njegovog treninga s Alexanderom Gustafssonom, koji bi uskoro mogao napasti titulu izazivača u poluteškoj kategoriji, ali prije toga ga u travnju čeka težak meč protiv Gegarda Mousasija. Situaciju mu možda tek malo olakšava činjenica da će taj meč odraditi pred svojom publikom u Švedskoj.

Zelg svoj meč za titulu prvaka UCMMA organizacije želi odraditi što je bolje moguće i u Londonu trenira zaista naporno. "U ponedjeljak 11 rundi teškog sparinga, a u utorak četiri. Ne znam kako, ali živ sam i zdrav!", oglasio se Zelg iz Londona putem svog Facebook profila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI