Zelg lud za Prideovim pravilima: Nadam se da ću doći u ONE FC!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.09.2012 09:19h Autor:

Zelg Galešić

Zelg Galešić oduševljen je potezom čelnika ONE FC organizacije koji su odlučili dozvoliti "soccer kickove" bez ikakvih ograničenja, baš kao što je nekad bilo u Prideu.

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca, Zelg Galešić, imao je privilegiju tijekom karijere boriti se u legendarnom Prideu. U toj je organizaciji doduše odradio svega jedan dvoboj te je izgubio Japanca Makota Takimota prije pet godina, no čini se da mu se tamo iznimno svidjelo.

Jučer smo objavili vijest da ONE FC uvodi pravila o tzv. "soccer kicku" baš kao što ih je nekad imao Pride, a ta se vijest Zelgu iznimno svidjela te je otkrio da bi sada vrlo rado jednog dana odradio meč u toj organizaciji, koja trenutno kotira kao najbolja na azijskom tržištu.

"To je to, super! Nadam se da ću se boriti tamo jednog dana", prokomentirao je kratko Zelg nova pravila u ONE FC-u.

Zelg je u svom posljednjem meču doživio poraz, a svladao ga je Attila Vegh, koji je kasnije postao i prvak turnira u poluteškoj kategoriji Bellatora, no bez obzira na to čelnici spomenute organizacije ga i dalje žele zadržati te se nadamo da ćemo ga vidjeti uskoro ponovno u njihovom kavezu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI