Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zanimljivi obračuni na Prvenstvu Hrvatske: Plazibat na Verunicu, Čikotić čeka u finalu! | Fight Site

Zanimljivi obračuni na Prvenstvu Hrvatske: Plazibat na Verunicu, Čikotić čeka u finalu!

Vijesti iz regije 02.06.2017 13:34h Autor:

Čikotić vs Šljivar

Ovog vikenda, točnije u subotu 3. lipnja, će se u Benkovcu održati Prvenstvo Hrvatsku u disciplini  K-1. Na službenim stranicama Hrvatskog kickboxing saveza su objavljeni ždrijebovi svih težinskih kategorija i uzrasta.

Nama su najzaniljiviji bili parovi u seniorskim konkurencijama gdje se našao velik broj već etabliranih profesionalaca.

Tako ćemo u kategoriji do 86 kila u polufinalu (borci su bili slobodni u četvrtfinalnim dvobojima) vidjeti obračun Luke Šimića i FFC prvaka Andija Vrtačića. U drugom polufinalu svog protivnika čeka Ivan Čuklin iz Pitbulla.

U kategoriji do 91 kilogram, gdje su se prijavila samo tri natjecatelja, već imamo i finalistu. To je iskusni Toni Čatipović koji čeka boljeg iz dvoboja Marka Delića i Luke Jamana.

Izuzetno zanimljivo će biti u kraljevskoj teškoj kategoriji +91 kilogram gdje je također već poznat finalist. To je još jedan FFC-ovac Tomislav Čikotić iz splitskog Amena. U drugom polufinalu se također sastaju dva iskusna profesionalca: Ante Verunica i Antonio Plazibat. Obojica su se natjecala u FFC ringu, a posebno uspješan je bio Plazibat koji se 2014. okrunio pojasem FFC Futures prvaka.

Sve ždrijebove pogledajte na ovom LINK-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI