Zanima li vas kada je nastala Final Fight organizacija?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.04.2013 09:55h Autor:

Final Fight 2: Cro Cop VS Sefo

Orsat Zovko, vlasnik Fight Channela i menadžer Mirka Filipovića, baš kao što je to i najavio neposredno nakon završetka iznimno uspješnog K-1 World Grand Prix Finala u Areni Zagreb sredinom ožujka, nastavlja sa svojom borilačkom organizacijom Final Fight.

U četvrtak je najavljen event Final Fight 3: Jurković VS Catinas u Splitu na kojem će se i ovog puta naći neki od najboljih boraca na svijetu, a novost je da su uvedene i MMA borbe po Pride pravilima u ringu.

Posljednja 24 sata zbog najavljenog odličnog eventa stižu brojne pohvale u redakciju Fight Channela i Fight Sitea, ali također nemali je broj onih koji se raspituju o povijesti Final Fight Championshipa.

Kao što je gotovo svima vjerojatno poznato, prošlogodišnji event u Areni Zagreb na kojem su se u glavnom meču večeri susreli Cro Cop i Ray Sefo također je bio pod Final Fight brandom, a to je bio drugi event po redu.

Fanovi borilačkog sporta s nešto malo duljim stažom prisjetit će se da je Orsat Zovko također organizirao jedan fantastičan event u Zagrebu još prije deset godina. 2003. godine u Domu sportova našli su se također neki od najboljih boraca svijeta, a službeni naziv eventa bio je Final Fight: Stars War. Tom prilikom u Zagrebu su nastupila imena poput Mikea Bernarda, Alexeyja Ignashova, Stefana Leke, Vitalyja Akhramenka…

Ovog puta više se neće morati čekati tako dugo na novi event Final Fight organizacije, samo tijekom 2013. godine najavljeno je održavanje evenata u svim dijelovima Hrvatske, ali i regije!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI