Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
"Zakrpani" Gabriel Gonzaga o meču s Cro Copom: Dao sam sve od sebe! (FOTO) | Fight Site

"Zakrpani" Gabriel Gonzaga o meču s Cro Copom: Dao sam sve od sebe! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.04.2015 20:51h Autor:

Gabriel Gonzaga

"Slika govori tisuću riječi" – glasi stara poslovica koju bismo mogli primijeniti u slučaju Cro Copovog uništavanja Gabriela Gonzage. Filipović je sredinom treće runde naslovne borbe Fight Nighta 64 sasuo kanonadu laktova i šaka na glavu "Napaa", koji je pretrpio potres mozga i nekoliko dubokih posjekotina. Brazilac je na Instagramu postavio fotografiju s novim izgledom uz tekst: "Dao sam sve od sebe".

Gonzaga je bio aktivniji prve dvije runde. Dva puta je došao u full mount, pokušavao je laktovima završiti Mirka, ali je hrvatska legenda naučila iz svojih grešaka te se vrlo dobro branila od Gabrielovih udaraca. No, jedan Gonzagin lakat je ipak pronašao metu te je napravio veliku posjekotinu na Mirkovoj arkadi, što je samo "ubrzalo" taktiku Cro Cop tima. Naime, taktika Mirkovog tima je bila da Cro Cop izmori Brazilca i da ga završi u trećoj ili četvrtoj rundi. Filipovićev trener i bivši svjetski boksački prvak, Stipe Drviš, je rekao Mirku da mora završiti borbu u toj rundi kako sudac ne bi prekinuo meč zbog Cro Copove razbijene arkade. Filipović je ubacio u brzinu više i završio protivnika koji mu je prije osam godina nanio najteži poraz u karijeri.

Zanimljiv je bio i sam kraj meča. Cro Cop i Gonzaga su bili u gardu dok ga je Mirko tukao laktovima. Čim je Brazilac prestao s pokušajima uzvraćanja udaraca te se pokrio rukama po glavi, Mirko je smanjio jačinu udaraca kako ne bi još više ozlijedio svog protivnika. Slabije nego prije je tukao po rukama nemoćnog Gonzage sve dok sudac nije uskočio i zaustavio meč.

Još uvijek nisu objavljena medicinska izvješća isuspenzije s UFC FN 64, no poznato je da je Gonzaga pretrpio potres mozga i nekoliko dubokih posjekotina, zbog čega nije mogao prisustvovati pressici nakon eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI