Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zagreb Open Grand Prix rezultati: Starčević nastavio s dominacijom, hrvatskim predstavnicima ukupno četiri odličja! (VIDEO) | Fight Site

Zagreb Open Grand Prix rezultati: Starčević nastavio s dominacijom, hrvatskim predstavnicima ukupno četiri odličja! (VIDEO)

Vijesti iz regije 04.02.2018 16:26h Autor:

Starčević vs. Sasunouski

Jučer je u Zagrebu održan međunarodni turnir hrvanja grčko-rimskim stilom za seniore pod nazivom ‘UWW Zagreb Open Grand Prix’. Peto po redu izdanje ovog turnira donijelo nam je nastupe više od 190 hrvača, a u iznimno jakoj konkurenciji do medalja su stigli i renomirani hrvatski predstavnici.

Najuspješniji među našim hrvačima bio je Božo Starčević kojem je pripala zlatna medalja u kategoriji do 82 kilograma. Božo je tako već četvrtu godinu zaredom slavio na ovom uglednom natjecanju, a u finalu ovogodišnjeg izdanja bio je uspješniji od odličnog Bjelorusa Viktar Sasunouskog, svjetskog doprvaka iz 2015. godine.

Do sjajnog je rezultata u konkurenciji hrvača do 77 kilograma stigao i Dominik Etlinger. Njemu je pak pripala srebrna medalja, dok su se na postolje kao brončani popeli Antonio Kamenjašević (do 77 kg) i Ivan Huklek (do 87 kg).

Kao ekipa su najuspješniji bili hrvači iz Turske, dok je Hrvatskoj pripalo visoko četvrto mjesto.

PREOSTALI REZULTATI HRVATSKIH PREDSTAVNIKA:

55 kg – Sandro Frankol 5. mjesto
60 kg – Tony Brala 6. mjesto
63 kg – Ivan Lizatović 5. mjesto
72 kg – Danijel Janečić 11. mjesto
72 kg – Jurica Grbinićek 12. mjesto
77 kg – Pavel Puklavec 10. mjesto
82 kg – Karlo Kodrić 5. mjesto
82 kg – Filip Šačić 7. mjesto
82 kg – Filip Smetko 11. mjesto
82 kg – Antun Borčić 15. mjesto
87 kg – Tomislav Hader 12. mjesto
97 kg – Stjepan Lavrić 7. mjesto

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI