Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zadar živi Final Fight | Fight Site

Zadar živi Final Fight

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.06.2014 10:45h Autor:

FFC 13 Zadar

Ako samo površno prošetate po Zadru, bit će vam sasvim jasno da ovaj dalmatinski grad doslovno bruji o FFC-u 13 koji će se ovog petka održati u Višnjiku.

Borilači spektakl je glavna tema svih ljubitelja sporta, uz naravno Svjetsko nogometno prvenstvo koje nam slijedi za nekoliko dana. To i ne čudi  jer će u Višnjiku nastupiti čak tri popularna zadarska imena: teškaš u kick boksing programu Ante Verunica te Božo Mikulić i Ivan Brljkača u MMA dijelu. Uz odlične Zadrane, publika će imati prilike vidjeti i najbolje regionalne borce te poneku svjetsku zvijezdu poput Igora Jurkovića i Luisa Tavaresa koji predvode čitavu priredbu.

Odmah kod ulaska u stari grad će vas dočekati ogroman banner koji visi iznad ulice Jurja Barkovića i najavuje priredbu kao i hostese koje dijele letke te Zadrane, ali i stare turiste, informiraju o FFC-u 13. 

Nakon što je jučer održana press konferencija za medije na kojoj su pred novinare izašli Igor Jurković, Ante Verunica, Ivan Brkljača i Božo Mikulić, danas će se na istom mjestu, odnosno hotelu Falkensteiner – Borik, održati i službena vaga s početkom u 14 sati. Da je FFC glavna vijest zadarskih medija potvrđuje i gostovanje protagonista na najpopularnijoj regionalnoj TV kući VOX. 

U emisiji "Dobro jutro Zadre" jutros su od 9.30 sati gostovali predsjednik promocije Orsat Zovko, glavna zvijezda priredbe Igor Jurković i zadarski "topnik" Ante Verunica. Fight Site saznaje da su jučer u Zadar stigli gotovo svi strani borci, a da će im se danas tijekom jutra pridružiti i domaća imena. 

Vaganje je otvoreno za javnost te su organizatori pozvali sve znatiželjnike da dođu u hotel Borik i prisustvuju uvijek zanimljivom odmjeravanju boraca. Službena vaga starta u 14 sati.

FFC 13: Jurković vs. Tavares

Igor Jurković (CRO) vs. Luis Tavares (CV), -95kg
Sergei Lascenko (UKR)  vs. Dimitros Delis (GRE), HW
Shkodran Veseli (ALB) vs. Vlado Konsky (SVK), -77kg
Ibrahim el Bouni (MOR) vs. Boban Krušič (MNE), -86kg
Ante Verunica (CRO) vs. Elmir Mehić (BiH), HW
Slobodan Kajmakoski (MAC) vs. Tigran Movsisyan (CZE), -70kg

MMA

Saša Milinković (CRO) vs. Ruben Wolf (GER), HW
Matej Batinić (CRO) vs. Ivan Brkljača (CRO), -93kg
Božo Mikulić (CRO) vs. Marcin Prachnio (ENG), -93kg
Patrick Pereša (CRO) vs. Francisco Barrio (ARG), -70kg
Darko Banović (AUT) vs. Matija Blažičević (CRO), -66kg
Hrvoje Martić (CRO) vs. Fabio Ambrosini (ITA), -77kg

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI