Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Za Spahovićem izdana tjeralica, obitelj tvrdi da s ubojstvom nema veze | Fight Site

Za Spahovićem izdana tjeralica, obitelj tvrdi da s ubojstvom nema veze

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.04.2016 11:07h Autor:

Tomislav Spahović

Kantonalni sud u Sarajevu izdao je naredbu za raspisivanje tjeralice za najpoznatijim bosanskohercegovačkim MMA borcem, Tomislavom Spahovićem, zbog sumnje da je u petak u 3.40 sati ubio Amila Geca.

> Ubojstvo u Sarajevu: Spahović u bijegu pred zakonom!

Uz Spahovića, koji je kako policija tvrdi u bijegu, uhićena je i Melisa Musić, Spahovićeva prijateljica koja mu je navodno pomogla u bijegu. Njezin odvjetnik odbacuje bilo kakvu povezanost i tvrdi da nije bila u kontaktu s osumnjičenikom.

Pojavile su se i nove špekulacije u bosanskohercegovačkim medijima prema kojima Spahović nema nikakve veze s utjerivanjem dugova te da se Gec, prije nego što će biti pogođen u glavu, raspravljao sa svojim napadačem.

Mediji su došli i do Spahovićeve majke Silvane koja je negirala povezanost svog sina s pucnjavom.

“Odgovorno tvrdim da moj sin nema nikakve veze s ovim te da uopće ne poznaje Geca. Melisu poznaje, to mu je prijateljica, ali nastradaloga ne poznaje. Moj sin nije u bijegu, nije bitno gdje je on, ali će se javiti, a ja zaista ne želim da se ovakve stvari pišu o njemu. On je sportista, dokazat će se da je nevin. On ima pare, šta će on kome iznuđivati? Ja sam mu dala pare jer sam prodala kuću u Njemačkoj i stan u Sarajevu. Samo neka priče kruže”,  rekla je ljutito Silvana za Dnevni Avaz i dodala:

“To jutro bio je u svojoj kući. Nije moj problem to što policija nije došla na moja vrata”, zaključila je Spahovićeva majka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI