Za Miočića je Ngannou još samo jedan u nizu: “Udara jako, ali pobrinut ću se da sve odradim kako treba!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.01.2018 13:05h Autor:

Miočić

Do UFC-a 220 i novog nastupa Stipe Miočića dijele nas još samo dva tjedna. Aktualni teškaški prvak u Bostonu će imati priliku ući u povijest, a na tom će mu putu prepreku predstavljati opasni izazivač Francis Ngannou.

I dok promocija u prvi plan gura udaračku snagu kamerunsko-francuskog borca, Miočić opušteno i samouvjereno odgovara na sva pitanja koja dolaze vezana uz tu temu.

“On je čvrst, velik, snažan i udara jako, ali on je još samo jedan lik. I to je to”, ukratko je za FloCombat sumirao Stipe ono što je očito i čime se pretjerano ne zamara jer ipak je i iza njega također impresivan niz od pet pobjeda prekidom, ali taj niz kao da često ostaje u sjeni onog ‘Predatorovog’.

“Govorite mi da Mark Hunt ne udara toliko jako? Ili, recimo, Roy Nelson? Ili Junior dos Santos? Ma dajte… On udara jako i definitivno je loše ako vas pogodi čisto, ali ja ću držati glavu u pokretu i pobrinut ću se da sve odradim kako treba.”

Miočić je ukratko prokomentirao i press konferenciju kojom je UFC najavio ovaj spektakl, ali i na kojoj je Ngannou posegnuo za ‘trash talkom’ te pred novinarima izjavio da će Stipe “pokušati preživjeti”.

“Pustite ga da čini što hoće. Ide mu dobro, očito nešto radi kako treba jer se čovjek bori za titulu. No, kao što sam već rekao, sve dok sam ja ovdje, nitko neće preuzeti taj pojas. Radio sam naporno i previše sam toga žrtvovao da bih ga se samo tako odrekao”,  glasila je samouvjerena poruka prvaka!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI