Za kladionice Cro Cop veliki favorit protiv Baruta!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.12.2016 16:01h Autor:

RIZIN

Iako su mediji izvještavali “o sramotnom potcjenjivanju Mirka Filipovića” (čak su išli do toga da su ponuđene koeficijente proglasili tretmanom amatera) kada govorimo o kladionicama i njihovim ponudama uoči meča s Muhammedom Lawalom, ponuđene kvote s obzirom na trenutačni renome i formu King Moa, te činjenicu da je prošle godine upravo Amerikanac osvojio RIZIN-ov Grand Prix, su zapravo bile i očekivane. Impresivnom pobjedom Cro Copa i prolaskom u daljnje natjecanje se zaista pokazalo da “bookmakeri” nisu bili u pravu, odnosno da su krivo procijenili trenutačnu situaciju. 42-godišnji Cro Cop je i u najžešćoj konkurenciji i dalje ne samo konkurentan, nego i sposoban za najviše rezultate.

Kako se RIZIN-ov Grand Prix na¨stavlja već u subotu (sutra ujutro), kladionice ponovno u ponudi imaju parove sada polufinala ovog sjajnog MMA turnira. Mirko Filipović će se sučeliti s Barutom Hoovelsonom, a Amir Aliakbari s Rusom Moldavskim. Ovaj put su “bookmakeri” odlučili Cro Copa “gurnuti” u ulogu značajnog favorita protiv estonskog sumo hrvača. Tako je koeficijent na slavlje Filipovića 1.30, a onaj na pobjedu Estonca 3.00.

U drugom polufinalu Rus Valentin Moldavski bolje stoji, ako pitate kladionice. Na njega se kvota kreće oko 1.60, dok je ona na pobjedu iranskog Hrvača 2.30.

RIZIN GP

Mirko Cro Cop vs. Baruto 1.30 – 3.00
V. Moldavsky vs. A. Aliakbari 1.60 – 2.20

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI