Wiuff: Perak nema ništa što već nisam vidio!

Vijesti iz regije 31.10.2012 15:32h Autor:

Travis Wiuff

Travis Wiuff prilično je samouvjeren prije borbe protiv Mare Peraka ovog tjedna, a s obzirom da ima 68 pobjeda, objektivno on je ipak favorit, pa takav stav ni ne čudi previše.

Na jutros održanoj konferencije za medije Travis je najavio da je prilično spreman za ovu borbu, bez obzira što je uskočio kao zamjena svega otprilike dva tjedna prije same borbe. "Iznimno sam spreman za ovu borbu. Borim se već 12 godina i uskočio sam puno puta u zadnji tren. Uvijek treniram i bit ću spreman 2. studenog. Vidim Maru kao jednog teškog protivnika, ali gledajući njegove borbe, njegov stil nije nešto što nisam do sada vidio u svojih 12 godina koliko se bavim ovim sportom", rekao je Travis.

Gledatelji bi trebali u svakom slučaju vidjeti jedan prilično atraktivan okršaj u Abu Dhabiju. "Fanovi mogu očekivati uzbudljivu borbu! Bez obzira gdje borba pođe, na pod ili ostane na nogama, mislim da imam prednost u svakom aspektu i mogu završiti borbu. Trening je bio odličan. Treniram s ljudima koji su bolji od mene u svakom aspektu slobodne borbe. Spariram, hrvam i radim jiu-jitsu dva puta tjedno. Bit ću spreman za što god Maro pokuša."

Travisu je samo jedan ishod borbe u glavi, on računa na pobjedu. "Ova borba će završiti s mojom rukom u zraku, a pobijedit ću tako da budem bolji, aktivniji i dominantniji od Mare u svakom pogledu borbe. Ovaj meč završit ću uvjerljivo", najavio je 34-godišnji Amerikanac, koji očito ne vjeruje da će ovog tjedna doživjeti svoj 16. poraz u karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI