White: Stipe ili Arlovski će biti izazivači, još nismo odlučili!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.06.2015 13:38h Autor:

Ilustracija

U četvrtak se pojavila glasina kako je Dana White odlučio mjesto prvog izazivača ipak dati Andreiju Arlovskom, odnosno da je Stipe Miočić ispao iz kombinacija za dvoboj protiv Fabricija Werduma. Danas je vijest dobila nastavak, no i svojevrsni demantij od strane samog predsjednika UFC-a.

Gostujući na jednoj američkoj emisiji, White je bio upitan od strane fanova tko bi trebao biti sljedeći izazivač, a odgovor nije iznenadio. Danin favorit je zapravo Junior dos Santos, no zbog ozljede će se morati odlučiti za nekog drugog. Predsjednik UFC-a je ipak ostao suzdržan od konačne odluke…

"Bit će ili Stipe ili Arlovski", rekao je White i razveselio hrvatske fanove koji sada imaju ponovno razloga nadati se da će "Vatrogasac" ipak dobiti zasluženu priliku.

"Dos Santos je trebao dobiti tu šansu, slažem se s tim. Dos Santos je trebao biti izazivač, no on je ozlijeđen. Tako da je ne može dobiti."

White je komentirao glasinu da je Arlovski već odabran…

"Ne, nismo još odabrali. I dalje radimo na toj borbi za naslov. Znam da su se pojavile glasine da je Arlovski izazivač, ali to nije točno", zaključuje Dana White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI