Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White poručio Miočiću: Postani popularniji, stekni fanove i borit ćeš se za naslov | Fight Site

White poručio Miočiću: Postani popularniji, stekni fanove i borit ćeš se za naslov

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.09.2015 18:15h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić je saznao što mu je potrebno kako bi se dobio priliku boriti za UFC naslov. Dana White mu je u privatnom razgovoru rekao kako mora postati popularniji, odnosno imati više fanova nego što ih ima sada.

Iako je bio jedan od glavnih kandidata za napad na UFC-ovu titulu prvaka u teškoj kategoriji, Stipe Miočić je na kraju kao protivnika dobio Bena Rothwella, i to u sunaslovnoj borbi Fight Pass eventa, odnosno Fight Nighta u Dublinu. Bilo je to veliko razočaranje za borca koji je podosta radio na promociji sebe kao izazivača. No, čini se da samopromocija ipak nije dovoljna.

"Pričao sam s Danom Whiteom preko telefona i pitao sam ga što je potrebno da bih dobio priliku boriti se za naslov. On mi je rekao kako moram postati popularniji, dakle sad je to na meni. Moram poraditi na svojoj popularnosti", rekao je Stipe za Submission Radio, a odmah je uslijedilo pitanje kako misli doći do toga.

"Iskreno, nisam siguran, ali sve mi ovo izgleda kao ona stvar s popularnosti u srednjoj školi. Mislim da je to tako, pa onda znam što mi je činiti, moram se nastaviti boriti i prebijati ljude koje stave ispred mene", Stipe misli da je to pravi plan za uspjeh.

Na kraju je bio upitan da li je frustriran time što su Junior Dos Santos i Alistair Overeem bliže napadu na titulu od njega. Odgovorio je potvrdno, ali i prihvatio:

"Da, frustrira to, ali kao što smo i zaključili, oni su popularniji, pa su automatski ispred mene. Ja nisam popularan i to je to", završio je Stipe, koji se 24. listopada u Dublinu bori protiv Bena Rothwella.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI