Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wendell Roche posjetio Zenicu i odradio trening (VIDEO) | Fight Site

Wendell Roche posjetio Zenicu i odradio trening (VIDEO)

Vijesti iz regije 15.09.2012 11:36h Autor:

Roche u Zenici

Ovog tjedna kick boks klub Panter iz Zenice imao je iznimno uglednog gosta u svojoj dvorani, a njihovi članovi mogli su uživati u rijetkoj prilici da odrade trening s nekime tko je bio u samom vrhu K-1 svijeta.

Nizozemski kick boksač Wendell Roche posjetio je tijekom ovog tjedna Bosnu i Hercegovinu, a zadržao se u Zenici gdje je odradio trening s članovima Pantera. Radi se o iznimno kvalitetnom borcu, koji je doduše već zašao u veteranske godine, ali se i dalje bori, pa je primjerice u Madridu u svibnju odradio meč protiv Daniela Ghite na priredbi K-1 organizacije.

"To je čovjek koji se borio protiv najboljih i pobjeđivao ih. U suradnji smo s njim nekih dvije godine. Naš Adnan Nano Omeragić je bio kod njega u kampu u Nizozemskoj, sada je on stigao kod nas da odradimo jedan trening pod njegovim vodstvom, ali i da se družimo", rekao je Adis Dadović za portal ekskluziva.ba.

Spomenimo i da je Roche jedini borac koji je do sada uspio nanijeti poraz iznimno nadarenom Gintyju Vredeu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI