Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
WBC odlučio čestitati novoizabranoj hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović | Fight Site

WBC odlučio čestitati novoizabranoj hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.02.2015 14:50h Autor:

Kolinda Grabar Kitarović

Svjetska boksačka federacija WBC (World Boxing Council) je preko svojih službenih web stranica odlučila čestitati novoizabranoj hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.

U tekstu objavljenom povodom održane inauguracije, WBC je naglasio kako Kitarović "donosi impresivne kvalifikacije i iskustvo u ovaj posao s obzirom da se radi o bivšoj ambasadorici Hrvatske u SAD-u i bivšoj asistentici generalnog tajnika NATO saveza."

U istom tekstu se navodi i izjava WBC-ovog predstavnika u Hrvatskoj Harryja Goriana koji je inauguraciju opisao kao "vrlo emotivan i povijesan događaj".

Zanimljivo je kako se WBC odlučio prisjetiti našeg legendarnog pokojnog boksača Mate Parlova koji je ujedno bio i WBC-ov svjetski prvak.

"To je bila kulminacija zaista brilijantne sportske karijere. Mate je već kao amater osvojio zlatnu Olimpijsku medalju, kao i svjetsko i europsko zlato. Mate je na vrhuncu karijere uzeo i legendarni zeleni WBC pojas".

U svakom slučaju je lijepo vidjeti da se i ovako ugledna boksačka promocija odlučila na čestitku hrvatskoj Predsjednici te da se u istom tekstu prisjetila legendarnog Mate Parlova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI