Wandova supruga priznala: Nakon onog nokauta protiv Cro Copa bojali smo se novog ulaska u ring!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.01.2015 10:14h Autor:

Legendarni Wanderlei Silva je bio poseban gost Inokijeve Bom-ba-ye priredbe koju smo na Staru godinu pratili iz Tokija. Nije samo "Ubojica sjekirom" bio tu; u ringu su se nakon Cro Copovog slavlja pojavili i Fedor Emelianenko, Josh Barnett te Bob Sapp – sve odreda Pride legende koje su zaslužne za izgradnju MMA sporta.

Zanimljivo, svi su se borili protiv našeg Filipovića i uglavnom nisu dobro prolazili. Cro Cop je čak tri put bio bolji od Barnetta, nokautirao je Sappa, a i Wand nije puno bolje prošao. Prvi njihov međusobni dvoboj bio je neodlučen, a u drugom je Cro Copu sjeo high kick i to je bio težak kraj za Wanda, ali i početak silazne putanje njegove karijere. Nakon tog udarca Brazilac nikada nije bio isti…

Japanski novinari su iskoristili Silvin boravak u Tokiju te su s njim napravili veliki intervju za portal Efigh.jp. Mi vam donosimo najzanimljivije dijelove u kojima se osvrće i na meč protiv Filipovića.

Da li se prije meča molite Bogu za pobjedu?

"Ja naravno želim pobjedu, no u isto vrijeme želim i zaštiti sebe. Također se molim da i drugoj strani, odnosno protivniku ne nanesem tešku ozljedu. Molitvom možete dobiti samopouzdanje i možete se bolje fokusirati na posao u ringu. Kao da izbalansirate osjećaje."

Na što se fokusirate prije meča?

"Prije svega na analizu protivnika. Gledam gdje je najslabiji. Tada možete izabrati dva pristupa; ili ćete pokušati iskoristiti njegove slabosti ili ćete se fokusirati na svoje snage. Tijekom meča možete izazivati njegove slabosti i pokušati ih kapitalizirati na najbolji mogući način."

Da li vas je strah prije ulaska u borilište?

"Nikada se nisam bojao protivnika kao protivnika. Bojao sam se da bih mogao izgubiti meč. U isto vrijeme želim i ja pružiti dobru predstavu kako bi moji fanovi bili zadovoljni. Uglavnom sam se bojao da gledatelji neće biti zadovoljni načinom na koji sam se borio."

Kažete da se tijekom čitave karijere niti jednom niste bojali ulaska u borilište?

"Ma ovo je samo sport, život je puno strašniji od ulaska u ring", poručio je Wand uz osmijeh, no tada se u razgovor uplela njegova supruga koja je pratila intervju…

"Bojati se možete poraza jedino kada izgubite na način na koji je izgubio protiv Mirka Filipovića. Nakon toga osjećaji prije ulaska u ring nisu vište bili isti", iskrena je bila Silvina supruga…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI