Wanderlei otkazao nastup, pobješnjeli Cro Cop prijeti batinama izvan ringa: “Kukavica, a nekad pravi ubojica!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.12.2016 12:50h Autor:

Silva vs. Cro Cop

Izgleda kako krajem godine u Saitama Areni ipak nećemo gledati treći nastavak borbi između Mirka Filipovića i Wanderleija Silve.

Brazilski je borac otkazao nastup, a ovu razočaravajuću vijest, kao i svoju reakciju na nju, Cro Cop je odlučio odmah podijeliti sa svojim obožavateljima.

“Upravo sam dobio poruku iz Rizina da se Wanderlei Silva uplašio i otkazao borbu sa mnom za Novu Godinu, a kunem se da sam neki dan rekao Stipi Drvišu da imam filing da će ovaj eskivirati borbu. I jutros dobijem poruku. Koja je to kukavica, bio je hrabar kad me prozvao u srpnju da želi borbu sa mnom u prvom krugu turnira. Bio je hrabar kad je držao predavanje na presici nakon moje zadnje borbe kako ćemo nas dvojica prirediti borbu za pamćenje. Nije sramota uplašiti se niti izgubiti borbu, ali je sramota glumiti mangupa, a znaš da se nemaš namjeru boriti.

Ja zaista ne volim trash talk, ali Wanderlei Silva, ako se pojavis u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš sa mnom, tako ću te nalupati i to tamo gdje te prvi put vidim. Bilo u hotelu, bilo u Saitama Areni. Nekada si bio pravi ubojica u ringu i beskompromisni borac, a sada si samo ‘scared homie’.” – napisao je Filipović na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, Mirko i Wanderlei trebali su se susresti 29. prosinca u četvrtfinalu Rizinovog turnira u otvorenoj kategoriji. Trenutno nije poznato hoće li Cro Cop proći direktno u polufinale ili će mu se dodijeliti novi protivnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI