Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Wanderlei odgovorio Cro Copu: “Pičkico, hrabar si za kompjuterom!” (VIDEO) | Fight Site

Wanderlei odgovorio Cro Copu: “Pičkico, hrabar si za kompjuterom!” (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.12.2016 00:09h Autor:

Wanderlei Silva

Wanderlei Silva povukao se iz borbe s Mirkom Filipovićem zbog ozljede. Dvije legende trebale su se boriti na Rizinovom turniru koji je na rasporedu krajem prosinca. Silvino otkazivanje razbjesnilo je Cro Copa koji je Brazilcu poručio da je kukavica i da će ga prebiti kada se sretnu.

Silva je odgovorio Mirku da je morao otkazati borbu zbog ozljeda koje je zadobio nakon što je na njega naletio automobil prije sedam mjeseci.

“Trebam oporavak. Ne mogu biti na 100 posto za ovu borbu. Ja sam profesionalac, nikada se ne bih borio protiv Mirka ili bilo kojeg borca nepripremljen. Ali iznenadilo me što Cro Cop, koji me nazivao najboljim na svijetu i legendom, na kompjuteru piše sranja”, poručio je Silva i dodao:

“Kakav si čovjek kada online govoriš sranja, a ne možeš to reći u lice? Jesi li frajer samo ispred kompjutera, pičkico? S kim misliš da imaš posla? Ne brini, to neće biti sada, ali dobit ćeš što si zaslužio. Znam dobro kako ću te uhvatiti. Znam da me se bojiš. Kukavico”.

Silva je dodao da bi na toj borbi zaradio milijune, ali ne radi to zbog novca: “Ponudili su mi mnogo novca, milijune dolara. Mogao sam otići i vidjeti što će se dogoditi. Ako bih se borio 30 sekundi ili minutu, svejedno bih dobio svoju zaradu. Ali ja sam profesionalac i nikada se ne bih borio ako nisam na sto posto. Svi znaju da sam ozbiljno ozlijeđen. Treniram i vraćam se u staru formu. Ne borim se samo zbog borbe, borim se da bih pobijedio. Silva se vratio!”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI