Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Vugdelija postao EBU europski prvak! | Fight Site

Vugdelija postao EBU europski prvak!

Vijesti iz regije 15.09.2014 11:31h Autor:

Stjepan Vugdelija

Stjepan Vugdelija novi je EBU europski prvak u cruserweight kategoriji. Splićanin je proteklog vikenda slavio protiv Talijana Maurizija Lovaglije u njegovom Grugliascu prekidom u petoj rundi. Kako je EBU tutula do 25. listopada upražnjena, Vugdelija je tako postao i jedini službeni šampion. Prekidom od strane belgijskog suca krajem pete runde, borac splitskog Jokera mogao je početi svoje slavlje nakon iznenađujuće dominante predstave.

Prva runda je protekla u ispitivanju snaga, a onda će Vugdelija uzeo konce meča u svoje ruke te je do kraja dominirao.

"Što reći, cijeli život sam posvetio boksu. Znao sam da sam najbolji, sad krećem dalje. Moj cilj je WBC svjetska titula i ne namjeravam stati prije ostvarenja cilja. Hvala mojoj obitelji, sparing partnerima i najboljem treneru Ivanu Dumančiću", rekao je nakon uspjeha Vugedelija.

"Znao sam da je Stjepan favorit u ovom meču, ali da će ovako pregaziti Lovaglija nisam ocekivao. Sjajan posao smo obavili u Italiji. Stjepan će sada uzeti 15 dana odmora od boksa. U planu je krajem prosinca obrana titule u Splitu. Nakon toga bih je upraznili i krenuli u lov na svjetsku titulu u jednoj od četiri najjace organizacije", rekao je Ivica Čukušić nakon pobjede.

Vugdelijin profesionalni boksački score se trenutačno zaustavio na deset pobjeda i tri poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI