Vrtačić ponudio revanš Marjanoviću: “Obećavam totalnu dominaciju ako prihvati meč”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.03.2017 14:01h Autor:

Marjanović vs. Vrtačić

Andi Vrtačić najnoviji je FFC-ov prvak u srednjoj kategoriji. Mladi Puležanin uspio je prošle subote u Ateni svladati Denisa Marjanovića i tako iskusnom borcu iz Banja Luke preoteti pojas do kojeg je stigao na sredinom prosinca na “Noći šampiona”.

Prilično izjednačen meč koji se našao u kickboxing dijelu programa FFC 28 priredbe, otišao je u dodatnu rundu nakon koje su suci podijeljenom odlukom pobjedu dodijelili borcu iz Trojan Free Fightersa.

“Osvojio sam pojas i presretan sam. Želio bih se zahvaliti svim kolegama i trenerima iz kluba Trojan koji su mi pomogli oko ovih priprema. Slijedi kratak odmor pa nastavljamo dalje s priremama za obranu naslova”, oduševljeno je poručio Andi nakon velikog uspjeha.

 Marjanoviću nudi revanš

“Denis me nije s ničim iznenadio, ali reći ću da smo obojica mogli pružiti puno bolji nastup, no što je tu je, sad je ionako gotovo. Ovim bih mu putem htio javno ponuditi revanš jer vidim da su se on i njegov tim po završetku meča bunili na odluku sudaca. Ja sam spreman za revanš, a na njemu je hoće li ga prihvatiti ili ne. Nadam se da će to organizatori pokušati ostvariti.”

Andi ovom izjavom aludira na izjave u kojima se “Lumberjack” nakon prespavane noći požalio na rezultat iz Atene.

U potencijalnom revanšu obećava totalnu dominaciju

“Teško mi je bilo odmah nakon borbe analizirati meč. No jednom kada sam stigao doma, u miru sam pogledao snimku. Bilo je gusto, ali ja sam više radio i pogađao tako da je pobjeda zaslužena. Smatram da uopće nije trebalo doći do četvrte runde. Ja svakako nisam pružio ni 40% svojih mogućnosti. Obećavam vam da ću sljedeći put biti bolji i totalno ga izdominirati ako dođe do tog revanša”, samouvjereno poručuje Vrtačić svom posljednjem protivniku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI