Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Vrbinc: Želim se vratiti na Tajland i tamo se boriti! | Fight Site

Vrbinc: Želim se vratiti na Tajland i tamo se boriti!

Vijesti iz regije 19.11.2012 14:17h Autor:

Primož Vrbinc (foto: Matjaž Knuplež)

Adrenalin Freefight Challenge u nedjelju nam donosi nekoliko izuzetno zanimljivih okršaja u Ljubljani, a u jednoj od glavnih borbi nastupit će njihov prvak u lakoj kategoriji Primož Vrbinc koji će se boriti protiv Tomasa Deaka.

Možeš li nam reći nešto malo više o svom protivniku i kakvu si taktiku pripremio za njega? "Moj protivnik dolazi iz Slovačke, a baš kao i ja daleko mu bolje ide stojka. Ima i nekoliko pobjeda gušenjem s leđa, pa je to nešto na što ću također morati posebno pripaziti tijekom borbe. Taktika je takva da ću pokušati stići do svoje pobjede na nogama, a ako se borba preseli u parter, morat ću pronaći način da to iskoristim na najbolji mogući način."

Nedavno si boravio dulje vrijeme na Tajlandu. Gdje si tamo trenirao, kakvi su dojmovi i koliko će ti to pomoći u daljnjoj karijeri? "Da, bio sam na Tajlandu i trenirao sam u Bangkoku u Chiangmaju i Koh Samui-ju. Mogu reći da sam te kampove napustio vrlo zadovoljan. To je nešto što će mi dobro doći u karijeri, naučio sam mnogo o klinč tehnici. Planiram se vratiti tamo i možda čak odraditi jednu ili dvije borbe."

Hoćemo li vidjeti onda ove nedjelje u Ljubljani sad malo više Muay Thai tehnike od tebe? "Tako je, možete definitivno očekivati od mene više kad je u pitanju Muay Thai tehnika, ali isto tako sam uvjeren da ću pokazati i svoje znanje kad je u pitanju BJJ."

Na AFC-u 4 osvojio si titulu prvaka AFC-a u lakoj kategoriji u vrlo dobrom meču s Petrom Mrazovićem. Kakvo mišljenje imaš o AFC-u kao organizaciji? "Smatram da se radi o organizaciji koja je u usponu i koja donosi sve bolje mečeve. Vjerujem da bi uskoro mogla postati jedna od boljih organizacija u ovoj regiji", rekao je Vrbinc u razgovoru za Fight Site.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI