Vraća se Francisco “Croata” Barrio!?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.02.2019 15:00h Autor:

Photo: Facebook

Nekoć veliki argentinsko-hrvatski MMA talent, Francisco “Croata” Barrio se možda vraća profesionalnom sportu. Iako za to nema nikakvih službenih potvrda, prema onome što se može vidjeti i pročitati na njegovim društvenim kanalima, Barrio se vratio treninzima i planira povratak.

U ponedjeljak je objavio staru fotografiju s treninga u Core Gymu gdje je bio dio “House of pain” Gyma te je napisao: “Vraćam se! Svibanj!”.

Podsjećamo kako je “Croata” posljednji meč odradio na FFC-u 15 u Poreču, kada je poražen prekidom od Filipa Pejića. U jednom od najiščekivanijih mečeva uopće u regiji tada, “Nitro” je nokautirao velikog rivala u prvoj rundi ugabivši pritom pojas u perolakoj kategoriji.

Nakon toga je argentinsko-hrvatski borac otišao u irski Dublin, gdje se odselio radi treninga u slavnom SBG-ju Conora McGregora. Imao je i nekoliko zakazanih mečeva, no zdravstveni problemi povezani sa prekomjernim skidanjem kilograma su ga natjerali najprije na otkazivanje tih mečeva, a zatim i na prekid MMA karijere.

Barrio se vratio u Hrvatsku, u međuvremenu se oženio, ali i vratio svojoj prvoj ljubavi – hrvanju!2017. je nastupio na Južnoameričkim igrama te je osvojio broncu u kategoriji do 71. kile. No, očito je kako ga je čitavo vrijeme “svrbio MMA” te je negdje u sebi imao plan vratiti se u slobodnu borbu gdje je sakupio 5 pobjeda i 1 poraz.

Sa samo 29 godina, Barrio definitivno ima još što reći na europskoj i svjetskoj MMA sceni.

Im coming back. #may #wrestling #mma

A post shared by Francisco Barrio (@franciscobarriomma) on

The best trow? 1, 2, 3 or 4? #mma #mmawrestling #wrestling

A post shared by Francisco Barrio (@franciscobarriomma) on

#comeback #timetocomeback #comeback2019 #soonmay2019

A post shared by Francisco Barrio (@franciscobarriomma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI