Vlahović: Ne shvaćam zašto, ali mnogi odbijaju meč protiv mene!

Vijesti iz regije 20.05.2012 12:28h Autor:

Marin Vlahović

Idućeg vikenda u Velenju u Sloveniji nova organizacija Fight Zone doživjet će svoju premijernu izvedbu, a u jednom od najzanimljivijih mečeva večeri naći će se hrvatski MMA borac Marin Vlahović.

Nije Marin poznat toliko po svojim MMA borbama, koliko po svom sportskom životu i neumornom treniranju na svim mogućim mjestima, obično na otvorenom. Svojim snimkama treninga na Youtubeu postao je poznat.

"Zapravo, vremenski gledano ne trošim mnogo sati na svoj trening, ali zato gubim mnogo energije. Kombiniram MAM trening s gimnastikom i kružnim treninzima snage", rekao nam je Vlahović.

"Pripreme za meč u Sloveniji prolaze odlično, iako je došlo do manjih ozljeda, ali njima ću se pozabaviti tek nakon što odradim meč. Pripremao sam se u dvorani Predraga Jankovića – Janka, a glavni trener mi je bio Saša Škaro. No, nažalost, zbog neodgodive obveze neće mi moći biti u kutu, kao ni prijatelj Ivica Bačurin. Možda mi u kutu bude supruga s obzirom da će i ona ići sa mnom u Velenje."

Koliko znaš o svom protivniku? "Po onome što znam, moj protivnik je mlad i dobro utreniran, svestran u svojim fizičkim sposobnostima i vjerojatno jako motiviran da pobijedi. No, ja sam spremniji nego ikada, imam više iskustva i upravo tu vidim svoju prednost."

U Sloveniji si se već jednom borio nedaleko od Ljubljane kada si nokautirao svog protivnika nakon samo nekoliko sekundi meča. Nadaš li se sličnom ishodu i 26. svibnja? "Ne razmišljam o ekspresnoj pobjedi, ali ako je ostvarim bit ću naravno sretan."

Kakav je plan za daljnji razvoj MMA karijere, planiraš li se češće boriti? "U planu su mi nakon ovog meča su mi nastupi i u nekim drugim sportovima poput bodyweighta, koji se na ovim prostorima razvija velikom brzinom. Kad je u pitanju MMA, nadam se da ću se češće boriti. Mnogi odbijaju borbu sa mnom. Ne znam zbog čega jer se ne smatram posebno dobrim MMA borcem, no valjda sam im neugodan zbog snage i nepredvidljivosti."

"Imao sam jednu ponudu za borbu u Švedskoj protiv opasnog teškaša. Da sam znao da ću ovako dobro trenirati kod Janka i imati dobru ekipu na treningu, pristao bih na ponudu bez obzira na razliku u kilaži."

"Hvala svima na podršci. Ja ću i ovog puta u Velenju dati sve od sebe da pobijedim. Publika od mene traži eksploziju i ja se nadam da neću razočarati", kazao nam je Vlahović.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI