Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Vlado Šikić poražen prvi puta u karijeri, ugušio ga odlični Francuz! | Fight Site

Vlado Šikić poražen prvi puta u karijeri, ugušio ga odlični Francuz!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.12.2017 11:31h Autor:

Vlado Šikić

Veliki njemačko-hrvatski MMA talent Vladimir Šikić se nakon trogodišnjeg izbivanja vratio proteklog vikenda napokon u akciju. Nažalost, njegov povratnički meč na GMC 13 priredbi u njemačkom Duesseldorfu nije prošao onako kako je on to priželjkivao.

Damien Lapilus, odlični 28-godišnji francuski borac, ga je uspio svladati prekidom u drugoj rundi. Francuz je slavio gušenjem s leđa (RNC) nakon 2:29 u drugoj dionici te je tako nanio prvi poraz u karijeri za “Sunshinea”.

Iza Šikića je duga pauza koja je trajala više od tri godine. Razlog zbog ovako dugog izbivanja iz borilišta su bili problemi s ramenom koji su započeli još dok je Šikić nastupio u slavnom reality showu “The Ultimate Fighter”. Nakon dugog oporavka i rehabilitacije, činilo se da je ruka zaliječena, no na koncu je 27-godišnji borac morao na novu operaciju i na novu napornu rehabilitaciju.

Unatoč prvom porazu u karijeri, Šikić je i nakom meča zadržao dobro raspoloženje te se odlučio fotografirati sa svojim protivnikom.

“Moj prvi poraz u karijeri mi je uručio ovaj dobri momak. Zdrav sam i naučio sam mnogo. Stoga nemam previše toga za reći osim da ću pokušati ne raditi iste greške dva puta i da ću se vratiti što prije”, napisao je Šikić svojim fanovima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI