Vlado Šikić dogovorio borbu protiv iskusnog francuskog borca

Vijesti iz regije 17.11.2017 17:47h Autor:

Vlado Šikić

Neporaženi hrvatski MMA borac, Vlado Šikić, dogovorio je borbu protiv Francuza Damiena Lapilusa, na eventu 16. prosinca u Dusseldorfu.

Šikiću bi to trebala biti prva profesionalna borba nakon tri godine, tijekom koje je nastupio u kvalifikacijskoj borbi 22. sezone Ultimate Fightera, no tamo nije uspio ući, ondosno doživio je poraz nakon ozljede. Ozljede su zapravo ono što je njegov problem već dugo vremena, pa je zbog istih bio prisiljen otkazati planirane debi nastupe u FFC-u i Cage Warriorsima, no vjeruje kako će sada napokon uspjeti nastupiti. Šikić u karijeri do sada ima deset pobjeda i jednu neodlučenu borbu.

Nastupiti će na eventu promocije GMC, a tamo ga čeka Damien Lapilus, 28-godišnji francuski borac, koji je već podosta iskusan te je vlasnik profesionalnog skora 15-8-1. Inače, u pitanju je brat jednog od najtalentiranijih UFC-ovih bantamaša, Taylora Lapilusa. Inače je deset centimera niži od Šikića, a najveće promocije u kojima je do sada nastupio su BAMMA i Cage Warriors. Za vrijeme dok Šikić nije nastupao, odradio je čak osam borbi, uz polovičan uspjeh.

Šikić je inače hrvatski MMA borac iz Berlina, odnosno tamo živi i trenira. 27 mu je godina te se u Njemačkoj već neko vrijeme smatra velikim MMA talentom. Otkada se malo više probio na hrvatsku borilačku medijsku scenu, još uvijek nije nastupio, no nadamo se kako će ovog puta biti više sreće za ovog sjajnog borca lake kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI