Vlado Neferanović za dva tjedna bori se u Njemačkoj

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.01.2019 19:36h Autor:

Vlado Neferanović

Napokon je došlo vrijeme za novu borbu Vlade Neferanovića, jednog od najvećih hrvatskih teškaških potencijala. Momak iz Privlake početkom veljače odlazi u Njemačku gdje ga čeka prvi nastup nakon gotovo 15 mjeseci.

Neferanović će nastupiti na eventu promocije GMC, odnosno na istom programu gdje smo već najavili nastup Stipe Brčića. Za Vladu će taj nastup doći kao jedno veliko olakšanje, jer nije nastupio od studenog 2017. godine. Tada je u Rusiji savladao Dmitriya Malikhina, što je svakako njegova najveća pobjeda do sada. Nakon toga je trebao još jednom nastupiti u Rusiji, no na kraju je nastup otkazan. Zapravo, nije imao sreće više puta pa je tako ostao bez nastupa cijelu 2018. godinu.

“Od posljednje borbe u Rusiji sam cijelo vrijeme trenirao u dvorani Valens Vinkovci, ali otkazane su borbe koje sam ugovarao kroz prošlu godinu, tako da se nisam borio cijelu godinu. U međuvremenu sam stalno trenirao i evo sad je dogovoren nastup”, rekao nam je Vlado, koji će protiv sebe imati domaćeg borca. U Hamburg odlazi prepun samopouzdanja.

O svom protivniku Vlado ne zna puno, no vjeruje da bi pobjeda trebala biti njegova. Najvažnije je vratiti se aktivnim nastupima.

“O protivniku ne znam puno . Zove se Lukas Menzel i na Shardogu piše kako ima dva poraza. Ali, nije ni bitno, smatram ovu borbu odličnom prilikom da se vratim u formu te da se ponovno krenem aktivnije boriti. Godinu dana bez borbe je puno vremena. Već sad sam spreman i očekujem pobjedu”, najavio nam je Vlado.

Ovaj odlični borac inače dolazi iz Privlake, mjesta koje je svijetu dalo Mirka Filipovića. Nadamo se da će Vlado upisati pobjedu na način kako to radi naš najpoznatiji borac, a možda ga s vremenom onda vidimo i u njegovoj dvorani. Vlado je do sada potvrdio talent i svakako zaslužuje što bolju priliku za dodatni napredak i što bolje borbe. Sada prvo čekamo nastup na vrlo kvalitetnom GMC-u, s kojeg smo već ranije pratili borbe Saše Milinkovića i Satoshija Ishiija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI