Vlado Neferanović sutra na GMC-u uz prijenos na RTL Play, Rakas otkazao borbu dan prije nastupa

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 22.03.2019 16:37h Autor:

Vlado Neferanović

Vlado Neferanović sutra će nastupiti u Münchenu, na 19. priredbi njemačke promocije GMC. Tamo ga čeka borba protiv domaćeg borca Roberta Laua i svakako velika prilika za dodatni napredak na europskoj MMA sceni. Nažalost, drugi planirani hrvatski borac, Aleksandar Rakas, neće nastupiti na ovoj priredbi.

Novo, devetnaesto izdanje vodeće njemačke mješovite borilačke promocije German MMA Championship (GMC) održava se ove subote, 23. ožujka, u Münchenu u Audi Dome Areni. Uzbudljivu borbu Vlade Neferanovića protiv njemačke nade Roberta Laua, moći ćete gledati ekskluzivno na RTL Sport kanalu RTLplaya u subotu, 23. ožujka od 20 sati!

U poluteškoj kategoriji Vlado Neferanović bori se protiv ozbiljnog protivnika, velike njemačke nade Roberta Laua, koji je u profesionalnoj karijeri poražen samo jednom, uz upisanih osam pobjeda. Podsjetimo, Neferanovića smo imali prilike gledati na osamnaestom izdanju GMC-a, kada je nakon pauze od 15 mjeseci svladao Davida Marcinu.

Nažalost, samo dan prije nastupa na ovom eventu, svoju borbu otkazao je drugi planirani hrvatski predstvanik, Aleksandar Rakas. Nažalost, nismo dobili informaciju što je razlog zbog kojeg član Cro Cop Teama neće nastupiti.

S Vladom smo se čuli danas prije vaganja te nam je on iznio kako je vrlo zadovoljan te vjeruje u pobjedu.

“Protivnika nisam previše proučavao, pogledao sam par mečeva. Vidio sam da je kompletan borac, ali naravno da očekujem pobjedu. Vidjet ćemo sve kad uđemo u kavez i kad krene borbe. Pripreme su bile dosta dobre i kvalitetno sam pripremio što mi je potrebno za njega. Za sada je jedini plan doći do pobjeda, a kasnije ćemo vidjeti što nam slijedi”, rekao je Vlado.

Uz komentare Antonija Vuksanovića i Matije Blažićevića, imat ćete priliku gledati i borbe Crnogorca Nihada Nasufovića protiv Christiana Eckerlina u srednjoj kategoriji te GMC šampionaa poluteške kategorije, bivšeg UFC borca Joachima Christensena, protiv Nijemca Stephena Pütza. Cijeli spektakl kreće ove subote od 20 sati na RTL Sport kanalu RTLplaya, a uživo uključenje u borbe gledajte i na RTL-u 2 od 22:15!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI