Vlado Neferanović slavio giljotinom nakon minutu i pol borbe

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.02.2019 22:25h Autor:

Neferanović vs. Marcina

Veliku pobjedu upisao je Vlado Neferanović na GMC 18 eventu u Hamburgu. Poluteškaš iz Privlake savladao je iskusnog Davida Marcinu gušenjem nakon nešto više od minutu i pol prve runde.

Borbu je Vlado započeo pomalo neoprezno. Krenuo je direktom, da bi odmah primio kontru desnom rukom, koja ga ozbiljno pogađa. Ipak, ne dovoljno ozbiljno da izgubi fokus, posebno nakon što je Marcina to iskoristio da bi došao do klinča. Nije dozvolio Neferanović rušenje, a onda je on bio taj koji je odlično “prebacio kuke” i borbu uspio odvesti na pod.

Tamo je prvobitno Austrijac dobro zatvorio situaciju, no Vlado radi strpljivo te nakon nekog vremena dolazi u bočnu poziciju. Činilo se kako će krenuti po ‘full mount’, no onda je hrvatski borac primijetio otvoren vrat i napao giljotinom. U prvom trenutku se hvat nije činio čvrst, no Vlado je pokazao koliko je snažan. Marcina vrlo brzo tapka i Neferanović dolazi do pobjede nakon minutu i 47 sekundi borbe.

Velika je ovo pobjeda za njega i njegov MMA Valens tim iz Vinkovaca, čiji borci postižu sve bolje rezultate i o kojima će se svakako čuti. Za Vladu ne sumnjamo kako će nakon ovog nastupa dobiti novu priliku u trenutku vjerojatno najboljoj i najaktivnijoj njemačkoj promociji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI