Vlado Neferanović i Mario Žgela ugovorili borbe za idući vikend

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.03.2019 21:10h Autor:

Vlado Neferanović i Mario Žgela

Veliki tjedan nalazi se ispred vinkovačkog MMA kluba Valens i njihova dva profesionalna borca, Vlade Neferanovića i Maria Žgela. Vlado odlazi na njemački GMC, a Mario u Austriju na event promocije AFC. Obojica će se boriti protiv vrlo kvalitetnih domaćih predstavnika. Obojica se bore u iduću subotu, 23. ožujka.

Vlado Neferenović već je početkom prošlog mjeseca uspješno nastupio na GMC-u, kad je bio bolji od Davida Marcine. Može se reći kako je ta borba zapravo tek bila test njegovih sposobnosti, budući da već u ovoj borbi ispred sebe ima velikog njemačkog talenta. Namijenili su mu 21-godišnjeg Roberta Laua, borca koji je do sada upisao osam pobjeda i jedan poraz. Među imenima koje je savladao svakako se ističe bivši UFC borac Amilcar Alves. Njemu će ovo također biti drugi nastup u GMC-u, ali i prva borba od svibnja prošle godine. Trenira u malom klubu iz malog mjesta Wittlich. Vladin nastup dogodit će se u Münchenu, na GMC 19 priredbi koju predvodi sjajan okršaj bivšeg M-1 izazivača Stephana Puetza i bivšeg UFC borca Joachima Christensena.

Nakon što mu je zbog bizarnog razloga prošlog mjeseca otpao nastup na SBC-u, Mario Žgela brzo je pronašao mjesto i protivnika za svoj treći profesionalni MMA nastup. On odlazi u austrijski gradić Kufstein, gdje ga čeka AFC promocija, njihov deveti event te Mario Dengg kao protivnik. U pitanju je 31-godišnjak koji je do sada upisao sedam pobjeda i tri poraza, a posljednje nastupe imao je na ACB-ovom turniru nadolazećih boraca, gdje je eliminiran u drugom kolu. Od svih boraca koje je pobjeđivao do sada, samo dvojica imaju pozitivan omjer pobjeda i poraza, dok je od jednog s negativnim izgubio. Prema tome, ne bi trebao biti borac više klase nego pravi ispit na kojem Mario Žgela može potvrditi svoj veliki talent. Ovaj 21-godišnjak može biti budućnost hrvatskog MMA-a i ovo mu je prava prilika da krene u tu misiju.

23.OŽUJAKZa dvoranu Valens je dan D.MARIO se bori u Austriji a Vlado u Njemačkoj…Obecajemo žestoku borbu..i…

Objavljuje MMA Team ValensČetvrtak, 14. ožujka 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI