Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Vladimir Filipović stigao u London i odradio službeno Bellator fotografiranje | Fight Site

Vladimir Filipović stigao u London i odradio službeno Bellator fotografiranje

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.05.2018 18:01h Autor:

Vladimir Filipović

Veliki srpski MMA potencijal, Vladimir Filipović, sutra će odraditi debi borbu u Bellatoru, drugoj najvećoj svjetskoj MMA promociji. Pogledajte kako izgleda u Bellator opremi na fotografijama s njegovog prvog službenog foto sessiona.

27-godišnji borac iz Odžaka napokon je dočekao svoj debi u Bellatoru, a ujedno ima priliku osvetiti jedan od dva poraza koja je doživio u dosadašnjoj karijeri. Protiv Anatolya Tokova borio se prije dvije godine na EFN-u (današnji FNG) te je poražen sudačkom odlukom, a sada ima priliku osvetiti taj poraz, a uz to i predstaviti se Bellatoru kao borac od kojeg mogu puno očekivati.

Filipović je u London stigao na vrijeme i da napravi foto session u službenoj opremu, u kojoj će sutra i nastupiti, a ispod teksta imate priliku vidjeti kako u njoj izgleda. Nabrijan je, spreman je i sutra će pokušati doći do 11. pobjede u profesionalnoj karijeri.

Vladimirova borba posljednja je na uvodnom programu sutrašnjeg eventa iz Londona. Sjajna je vijest kako se taj dio programa emitira besplatno pa ćete svi imati priliku popratiti njegov nastup. To možete napraviti putem službene Bellator mobilne aplikacije, koji možete skinuti iz trgovina na vašim telefonima, ovisno o tome koji operativni sustav koristite. Pretpostavlja se kako će iste borbe biti prikazane i na Bellatorovom Youtube kanalu, dok će svakako biti prikazivane preko službene Bellatorove ili Paramountove web stranice. Sutra bi smo svakako trebali znati sve u detalj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI