Vladimir Filipović poražen giljotinom u prvoj minuti borbe (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.05.2018 19:27h Autor:

Anatoly Tokov i Vladimir Filipović

Srpski MMA borac Vladimir Filipović neuspješno je startao svoju avanturu u Bellatoru. Protiv Anatolya Tokova nije uspio osvetiti poraz od prije dvije godine, nego je poražen još uvjerljivije.

Tokov je Filipovića savladao već nakon 55 sekundi, a u pitanju je bila giljotina koja je bila toliko čvrsta da je borac iz Odžaka bio izvan ravnoteže i nakon što je Rus pustio zahvat kojim ga je prisilio na predaju. Nakon što su prije dvije godine odradili sve tri runde, nakon kojih je Tokov slavio odlukom, ovo je nažalost korak nazad za Filipovića, koji je jedva dočekao svoj debi u Bellatoru, da bi on na kraju tako brzo završio.

28-godišnji Tokov je ovom pobjedom popravio svoj skor koji glasi fenomenalnih 25-2 i biti će svakako zanimljivo pratiti nastavak njegove karijere. Nakon ovakvog nastupa, gotovo ga se sigurno može očekivati na glavnom programu nekog od idućih Bellator evenata. Što se tiče Filipovića, nismo upoznati s podatkom je li mu Bellator dao ugovor samo na jednu borbu ili će dobiti još koju priliku u drugoj najvećoj svjetskoj promociji.

Ispod teksta možete pogledati kako je izgledao zahvat kojim je završena borba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI