Vila otkrio pojedinosti krađe u Vendetti: Bio je namazan vazelinom, nekoliko puta je verbalno predao meč… (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.04.2018 09:19h Autor:

Ahmed Vila

Vijest koja je šokirala regionalnu borilačku scenu proteklog vikenda je bila ona vezana uz nastup izuzetno talentiranog Sarajlije Ahmeda Vile na priredbi u Beču. Član švedskog AllStarsa je, naime, nastupio na eventu promocije Vendetta protiv Rusa Hasana Chamzatova.

A nakon njegove čiste pobjede, organizator, a ujedno i menadžer Chamzatova, je ušao u borilište te je ishod promijenio u “No Contest” opravdavši to riječima “kako njegov borac na njegovoj priredbi ne može izgubiti.”

U razgovoru za MMA Novosti, Vila je objasnio što se sve događalo u Beču. Od samog početka i dogovora dvoboja, preko organizacije transporta boraca i do vaganja koje je bilo neprofesionalno odrađeno, pa sve do pravila koja mu unaprijed nisu otkrivena, nego na licu mjesta.

No, pravi problemi za Vilu su krenuli kada je počeo meč. Njegov protivnik je bio namazan vazelinom, nekoliko puta je predao verbalno meč radi zahvata, no sudac to nije uvažavao. Na kraju je sudac ipak zaključio dvoboj radi gušenja, ali se tada u priču umješao organizator i poništio rezultat.

Ostatak nevjerojatne priče, koja otkriva sav trulež pojedinih borilačkih MMA organizaciji u regiji, možete pogledati u videu.

Ovo je svakako upozorenje svim borcima da izbjegavaju Vendettu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI