Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Viktor Halmi: FFC je vrhunska borilačka organizacija i htio bih ostati u njoj! | Fight Site

Viktor Halmi: FFC je vrhunska borilačka organizacija i htio bih ostati u njoj!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.05.2014 15:07h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

FFC 12 u Ljubljani je kada se govori o iznenađenjima najviše obilježio sjajan mađarski MMA borac, Viktor Halmi. Ovaj BJJ majstor je u vrhunskom meču prilično uvjerljivo savladao jednog od najboljih slovenskih MMA boraca – Primoža Vrbinca. S obzirom da je većina javnosti tipovala na Vrbinca te mu je već u startu upisala novu FFC pobjedu, činjenica da je Mađar slavio prekidom je već u startu zanimljiva. A kada tome dodate da je Halmi Vrbinca pobijedio njegovim oružjem, odnosno "stand up" tehnikama, onda je dojam još impresivniji.

U razgovoru za mađarski borilački blog Totaldamage.hu Halmi je odao svoje dojmove nastupa na FFC-u iako mu ovo nije prvi pohod na Final Fight. Doduše, do sada je tri puta sudjelovao kao trener svom najvećem pulenu, mladom talentiranom mađarskom borcu Laszlu Senyeiu. Upitan o tome hoće li se ikada naći u istom borilištu sa Senyeom, Halmi je odmah u startu odbacio takvu mogućnost.

"Ovo mi nije bilo prvo iskustvo s FFC-om s obzirom da je moj učenik Laszlo Senyjei već tri puta nastupao i ubilježio tri pobjede. Radi se o vrhunskoj borilačkoj priredbi iza koje stoji jak TV kanal. FFC iz tog razloga može organizirati ovakve evente i dovoditi velika svjetska borilačka imena", poručio je Halmi.

Govoreći o planovima za budućnost, Halmi je naglasio:

"Teško mi j bilo što reći. Čekamo da vidimo što će nam čelnici FFC-a sljedeće idrediti. Jako mi se sviđa organizacija i cijela priča i volio bih se što češće boriti u Final Fightu. Organizacija zaista odskače od ostalih priredbi, a kada ste toliko jaki, onda je to i sjajan prilika za borce za njihov napredak i eksponiranost. FFC je definitivno u rangu najvećih promocija te kroz svoje priredbe grade imena i karijere tim borcima."

Mađarski majstor BJJ-a se na kraju požalio da sve nije tako bajno.

"Za ovaj posao, odnosno sport je teško naći sponzore. Teško je naći menadžere koji vas mogu dobro plasirati. Nama puno pomaže Tihamer Brunner preko kojeg smo i došli do FFC-a i do ove prilike", zaključio je Halmi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI