(VIDEO) Za samo tri dana povratak nekoć ponajboljeg kicboksača svijeta: Ghita protiv Poturka 4. puta

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.10.2018 13:12h Autor:

Photo: Facebook

U ponedjeljak 29. listopada ćemo iz rumunjskog Cuja pratiti sjajnom dvoboju dva velika kickboxing imena i dva veterana europske i svjetske kickboxing scene. Legendarni “BH Machinde” Dževad Poturak će pokušati stići do druge pobjede protiv nekoć ponajboljeg kickboksača svijeta Rumunja Daniela Ghite na priredbi “Colosseum Tournament”.

Bit će to povratak za dvostrukog Gloryjevog prvaka nakon pauze koja je trajala više od četiri godine. Razočaran porazom od Rica Verhoevena na Gloryju 17 u Los Angelesu, Rumunj se povukao iz sporta. U međuvremenu se bavio politikom i aktivizmom, no zov ringa je bio prejak. Po povratku nakon duge pauze će se sučeliti sa svojim starim znancem Dževadom Poturkom.

Dvojac je već u tri navrata međusobno odmjerio snage, a u ovom trenutku Ghita vodi sa 2-1. Najprije je Poturak slavio 208. godine, da bi dvije godine kasnije Rumunj poravnao na 1-1. 2012. godine su se posljednji put susreli na priredbi It’s Showtime 58. I u tom je dvoboju Ghita bio bolji tge je pobijedio prekidom u drugoj rundi.

Legendarni sarajevski nokauter u profesionalnoj karijeri ima 52 pobjede i 33 poraza. Protiv Ghite će pokušati vratiti borilačku karijeru na pobjednički trak. U posljednjem nastupu, u travnju 2018., je poražen od veterana Alexeya Ignashova podijeljenom odlukom sudaca.

U nastavku pogledajte uistinu kvalitetnu video najavu za četvrti dvoboj ove dvije borilačke legende.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI