(VIDEO) Teo Mikelić na idućem Megdanu protiv Čede Pantića, priprema se kod Miše Bačulova

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.01.2019 14:36h Autor:

Mikelić vs. Pantić

Idući nastup za sjajnog pulskog kickboksača, Tea Mikelića, dogoditi će se na idućem Megdan eventu. U Novom Sadu će se boriti protiv izuzetno popularnog Čede Pantića iz Banjaluke, a za meč se priprema upravo u mjestu gdje će se on održati i to u dvorani Miše Bačulova.

Mikeliću će to biti prvi nastup nakon kontroverze s FFC eventa u Las Vegasu. Nije se lako mirio s tim porazom, no nema mu druge nego krenuti dalje. A to će biti na Megdanovom idućem eventu, 15. ožujka u novosadskom Spensu. Tamo ga čeka nastup protiv vjerojatno najpopularnijeg Megdanovog kickboksača, Čede Pantića iz Banjaluke.

Mladi Pantić oduševio je u svojim posljednjim nastupima, a posebno je impresivna bila podrška publike koju je imao iza sebe. Naime, na Megdan evente se iz Banjaluke putuje organiziranim autobusima, tako da Mikelić može očekivati pravi vrući gostujući teren. Osim toga, Megdanova publike već poznaje Pantića i nema nikakve sumnje kako će stati na njihovu stranu.

Da bi se što bolje pripremio za ono što mu slijedi, Teo je dio priprema za taj meč odlučio odraditi upravo u Novom Sadu. Tamo je otišao u Ronin dvoranu Miše Bačulova, zajedno sa svojim glavnim trenerom Zelgom Galešićem. Iz videa koji je Teo sam podijelio na Facebooku, a mi ga donosimo ispod teksta, vidi se da na sparinzima nema štednje.

U svakom slučaju, Teo je odlučio kako mu ništa ne smije stati na put dolaska do ove pobjede i moramo priznati da nam iz videa izgleda kao da se vrlo ozbiljno prihvatio posla te da je već sada spreman. U prvom videu možete vidjeti kako izgleda sparing, dok u drugom Teo radi trening s trenerom Bačulovim.

Sometimes people wonder why I get so much deep joy and excitement out of my sport. You know why? These performances are a result of hours and hours of hard work, dedication, focus and deep work on yourself, on your skills and your character. That’s why I still after so many years in this sport feel deep joy when I see the boys do their work and shine! They give it all !! @teomikelic @ognjenraukovic #kickboxing #fighters #athletes #sparring #goodboys #strongboys #coach #femalecoach #hardwork #joy #ilovemyjob @ronin_carnage_global

Objavljuje Daria Albers u Nedjelja, 27. siječnja 2019.

Always training with the best fighters in the World 🙏🏻👊🏻🏆 Teo Mikelic Ronin – Carnage Global team Serbia Leone Balkan…

Objavljuje Misa Ronin CarnageUtorak, 29. siječnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI