(VIDEO) Sva tri domaća borca uvrštena u deset najboljih KSW 49 trenutaka, Soldić na vrhu

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.05.2019 17:55h Autor:

Roberto Soldić

Antun Račić, Erko Jun i Roberto Soldić pronašli su svoje mjesto u kompilaciji deset najboljih trenutaka prošlotjedne KSW 49 priredbe. Posebno su Poljaci oduševljeni Soldićem, čiji se nokaut našao na samom vrhu.

Borci iz naše regije polako i sigurno su počeli igrati bitne uloge u KSW promociji. Nitko do sada nije uspio baciti Poljake u drugi plan, dok to nije redovno počeo raditi Roberto Soldić, a nakon njega i drugi poput Aleksandra Ilića, Filipa Pejića ili Erka Juna. Sve su to borci iz naše regije koji itekako imaju što za ponuditi. Ovog puta su osim Soldića publiku oduševili Antun Račić i Erko Jun.

Akcije sve trojice pronašle su svoje mjesto u kompilaciji najboljih deset trenutaka priredbe. Račić je tu zahvaljujući svojoj boksačkoj seriji kojom je umalo završio borbu, a Jun i Soldić preko svojih ekspresnog nokauta vrijednih udaraca. Nisu Poljaci zaboravili niti Soldićev salto kojim je proslavio pobjedu te njega ovim putem možemo detaljno vidjeti u usporenom snimku.

KSW sad odlazi na pauzu do rujna, kad će u Londonu biti održan idući event. Ne sumnjamo da će netko od regionalnih boraca i tamo pronaći svoje mjesto.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI