Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Stvaranje nove zvijeri! Pogledajte kako je izgledao Rakićev kondicijski trening za borbu protiv Manuwe | Fight Site

(VIDEO) Stvaranje nove zvijeri! Pogledajte kako je izgledao Rakićev kondicijski trening za borbu protiv Manuwe

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.05.2019 12:44h Autor:

Aleksandar Rakić

Aleksandar Rakić borac je koji svakim svojim nastupom pokazuje dodatni veliki napredak. Nešto slično očekuje se i u njegovoj subotnjoj borbi protiv Jimija Manuwa. Kao dio priprema za napad na Top 10, svakako je bitan kondicijski trening. Ovim putem imate priliku vidjeti kako to izgleda kod Rakića.

Rakićev “Performance trener” je Richard Staudner, koji je kompilaciju onoga što radi s jednim od najvećih UFC talenata objavio na svom Youtube kanalu. Tamo možemo vidjeti kako se Rakić priprema za 15 minuta koje bi mu mogao priuštiti “Poster Boy”, ali svakako i za svoju budućnost. Ukoliko bude sve po planu, tamo bi ga trebale čekati borbe u trajanju od 25 minuta, gdje je upravo kondicija ključan aspekt pri ostvarivanju rezultata.

Već smo se ranijim UFC nastupima uvjerili kako Rakić ima itekako kvalitetan “tank”. Uspijevao je držati ritam punih 15 minuta borbi protiv Francimara Barrosa i Justina Ledeta, ali svi smo svjesni kako sada dolazi u višu ligu. Dolazi kod boraca koji su nerijetko spremni sami kontrolirati još i veći ritam. Zbog toga se za svaku borbu potrebno pripremiti do maksimuma. Kad pogledamo ovaj trening, shvaćamo kako Aleksandar radi upravo na tome.

Ispod teksta možete pogledati spomenuti video i uvjeriti se na koji se to način stvara buduća zvijer UFC-ove poluteške kategorije. Mnogi su toga već svjesni, neki bi mogli postati u subotu, a neki u bližoj budućnosti. Na Rakiću je samo da nastavi biti radnik i da svojim talentom upravlja u pravom smjeru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI